6 mai 2017

Clujulcultural.ro, premiat la Gala Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC)

By In Clio, Esenţial

Un juriu independent, format din jurnaliști reputați din București, a premiat, vineri seară, în cadrul ediției a treia a Galei Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC), asociația profesională a jurnaliștilor clujeni, siteul Clujulcultural.ro, cu locul 2 la secțiunea OPINIE

Textul premiat este editorialul “Cel mai aproape cer al burgului liber regesc”.

Toate articolele premiate și cine le-a publicat le puteți citi AICI

Clujulcultural.ro este unicul site de cultură online din Cluj.

Ediția a treia a Galei Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC)  a avut loc la Casino – Centrul de Cultură Urbană. Tot ieri a fost lansată și ediția a 10-a a Anuarului APPC, care reunește articole de calitate publicate de membri și nemembri ai APPC. De asemenea, la concursul de articole s-au înscris cu texte jurnaliști membri sau nemembri ai APPC iar un juriu independent din București, format din Ovidiu Nahoi (RFI), Mircea Vasilescu (Dilema Veche) și Dan Turturică (Digi24.ro)  a evaluat textele și a acordat premiile. La trei secțiuni, printre care nu se numără și cel de Opinie (unde s-a premiat în bani doar locul 1), premiile sunt de 500 euro (loc 1), 200 euro (loc 2) și 100 de euro (loc 3)

Un alt juriu, format din Ciprian Rus (reporter special Formula AS), Viorel Nistor (lector universitar la FSPAC) și Simona Şerban (director executiv Fundaţia Comunitară Cluj) a evaluat articolele și a acordat premiul la secțiunea “Jurnalism comunitar”, secțiune aflată la prima ediție.

Siteul Clujulcultural.ro este un proiect media personal al gazetarului Tiberiu Fărcaș (foto).

Precizăm că este cel de al doilea premiu pentru jurnalism obținut de site, care va împlini 4 ani de la lansare în 15 iulie 2017, după cel al Publicului, pentru jurnalism online, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Cluj 2015!

Clujulcultural.ro doreşte să fie o sursă de informare pentru amatorii de cultură. Nu este un blog, ci un proiect media, care își asumă rigorile jurnalistice. Publicăm informații locale, regionale și naționale din domeniul cultural dar și al timpului liber (despre festivaluri, concerte, showuri).

Echipa siteului este compusă în acest moment  dintr-un editor coordonator și un colaborator. Publicația are un parteneriat de susținere cu siteul generalist eClujeanul.ro, având și rate card-uri separate, pe fiecare site și  rate card comun pentru clienții de publicitate.

Mulțumim că ne citiți!

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.