13 ianuarie 2014

Clujulcultural.ro oferă un premiu în cadrul ClujLife Awards 04

By In Actualitate

ClujLife Awards a ajuns la ediţia cu numărul patru şi anunţă o campanie cu durata de o lună, care la final va prezenta opinia publicului clujean cu privire la topul evenimentelor, localurilor, artiştilor şi oamenilor de comunicare ce s-au afirmat în 2013.

ClujLife.com, cel mai ambiţios şi vizibil proiect online de lifestyle din Cluj-Napoca, lider pe segmentul de evenimente şi timp liber, anunţă ediţia a IV-a a premiilor ClujLife. ClujLife Awards este un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, va putea încuraja organizatorii favoriţi să continue munca depusă, cu succes, în 2013.

Tot ce a contat în 2013 se sintetizează într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

clujlife awards 04

Începând de astăzi, vizitatorii site-ului clujlife.com vor avea acces la 17 categorii de vot, prin care vor oferi feedback nominalizaţilor.

“ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm, se desfăşoară în perioada 6 ianuarie – 7 februarie 2013, prima săptămână fiind dedicată nominalizărilor, urmând ca în intervalul 13 ianuarie – 6 februarie să fie perioada de vot. Pe 7 februarie câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei decernări de premii, eveniment offline urmat de o petrecere oficială.” – declară Gabriel Aldea, project manager ClujLife.com

Votul se înregistrează exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant intrând automat într-un concurs ce oferă săptămânal, prin tragere la sorţi, vouchere în magazinele Outwear & Smuggler din Cluj-Napoca. Câştigătorul premiului cel mare, constând într-un smartphone Samsung Galaxy S3 Mini, oferit de EuroGsm, va fi oferit la finalul campaniei.
În acest an, categoria “Cel mai bun festival culturalo-socialo-artistic” este susţinută de catre Iulius Mall Cluj iar câştigătorul va primi un premiu surpriză.
Pentru această ediţie a fost introdusă o nouă categorie: “Cel mai bun eveniment cultural”, cu susţinerea site-ului clujulcultural.ro

La ediţia precentă a ClujLife Awards au votat aproximativ 4200 de persoane, astfel că la această ediţie organizatorii aşteaptă un numar de peste 5000 de votanţi.
Întregul regulament poate fi găsit pe http://www.clujlife.com/regulament/
Câştigătorii de anul trecut sunt publicaţi pe http://www.clujlife.com/awards03/

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.