25 mai 2020

Clujul librăriilor. S-au redeschis Cărturești și Bookstory

By In Carte

După redeschiderea librăriilor Diverta Unirii, Humanitas și Universității Librarium, librării concurente, a venit o altă veste bună pentru iubitorii de carte.

Sau redeschis librăria independentă Bookstory, de pe Bulevardul Unirii,  iar în cele trei mall-uri ale Clujului, Iulius Mall, Vivo și Platinia, grupul bucureștean Cărturești a deschis cele trei librării în weekendul care abia a  trecut.

S-a redeschis librăria Cărturești de la Polus

”Se poate urca până sus, dar nu se poate ieși pe intrarea aceea care dă spre Auchan, e închis! Au multe reduceri! Cărțile sunt infoliate. Pe cele pentru copii de la editura Arthur scrie că sunt dezinfectate la 159 de grade. E super, am primit două cărți și un pachetel de ceai. Am primit Pascal Bruckner – Fiul cel bun si La revedere acolo sus – Pierre Lamaitre, laureat Gouncourt„, ne-a spus o cititoare care a vizitat Cărtureși Iulius Mall. Precizăm că intrarea de face prin Iulius Parc, pe lîngă restaurantul Hanul Haiducilor, din alee la Iulius Mall, iar la Vivo și Platinia prin intrări separate. 

Se așteaptă și redeschiderea cunoscutei librării Book Corner, cea de lângă Lupoaică, de pe Bulevardul Eroilor. Librăria face parte din lanțul Librarium București.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.