5 noiembrie 2015

Clujul este din nou capitala comediei: a început FISC 2015

By In Teatru

Clujul este din nou capitala comediei: a început FISC 2015

Fisc 2015 înseamnă șapte zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară și engleză, zeci de show-uri de stand up comedy cu unii dintre cei mai talentați comedianți din țară și străinătate și peste 30 de ore în care publicul va fi fericit.

Festivalul a debutat pe 2 noiembrie cu show-ul lui Teo, Vio si Costel, la Casa de Cultură a Studenţilor, urmând că în seara zilei de 4 noiembrie, de la ora 18, respectiv 20, clujenii să se poată bucură de două show-uri cu 4X4 Băieţi Fierbinţi. Grupul format din actorii, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait, cunoscuţi pentru rolurile interpretate în cel mai vizionat serial de comedie românesc, ”Las Fierbinti”, se vor întrece în replici surprizătoare, bancuri şi glume fără limite, stârnind hohotele de râs şi entuziasmul spectatorilor. Prețul unui bilet incepe de la 50 de lei si se pot achiziționa online de pe:www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora, începând cu ora 20:00, spectacolul cu Raul, Sergiu şi Andrei va starni hohote de ras la Casa de Cultura a Studentilor. Prețul unui bilet incepe de la 25 de lei.

fisc

Show-ul cu Nicu, Badea şi Bordea va avea loc pe 8 noiembrie, tot la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 20:00.

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al trupei de umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look. Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – “Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.” Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la Un show pacatos pe Antena 1. Prețul unui bilet incepe de la 25 de lei.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!