19 iulie 2013

Clujenii de la Altar, concert de succes la Peninsula

By In Actualitate, Muzica

Rockerii clujeni de la Altar au fost prima formaţie care a deschis seria concertelor din cea de a doua zi a Festivalului Peninsula. Dacă cu o zi înainte trupe ca Negură Bunget, progressive-black metal,  sau rockerii de la Sarmalele Reci nu au avut audienţa la care se aşteptau, doar câteva zeci de peninsulari asistând, în mod surprinzător, la concerte, Altar a reuşit să strânga în jur de 100 de fani la Kiss Teracce în jurul orei 18.30.

Rockerii clujeni, de 22 de ani pe piaţa muzicală românească, şi-au intrat repede în mână şi au oferit un show pigmentat cu multe momente interesante. În special frontmanul trupei, solistul Andy Ghost, a făcut show. Acesta a purtat pe rând o cagulă apoi o mască de gaze în timpul unor piese protestatare ca “Născut învingător” sau “Atitudine”. Majoritatea pieselor trupei Altar au fost cântate împreună cu publicul.

La finalul showului, încheiat în jurul orei 19.30, cei de la Altar au mulţumit publicului pentru fidelitate. “Peninsula, vă mulţumim. Vă mulţumim că aţi luat atitudine” a spus Andy Ghost. Showul s-a încheiat cu cea mai nouă piesa a trupei, “Rapsodia românească”.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.