Clujeanul Flavius Buzilă și trupa sa, Hara, au ajuns în semifinala unui renumit concurs din SUA cu melodia ”The Other”, anunță acesta pe Facebook.
 
 
 
”Tocmai am primit o super veste!!!
Piesa noastră THE OTHER (“Celălalt”) a fost aleasă ca semifinalistă într-una dintre cele mai mari și importante competiții de creație muzicală din lume, INTERNATIONAL SONGWRITING COMPETITION, cu sediul la Nashville, SUA!
În concurs au fost înscrise peste 26 000 de piese din întreaga lume!
Țineți-ne pumnii la voturile pentru finală!!!🤘P.S.1.Eu am scris această piesă cu dorința de a transmite un mesaj puternic pentru reconectarea noastră ca oameni, în vremuri în care suntem parcă tot mai scindati și mai întorși unii împotriva celorlalți! Dacă “Celălalt” e diferit nu înseamnă că e dușmanul tău, ci doar îți arată o altă perspectivă asupra vieții!
P.S.2. Am înscris această piesă și în selecția națională Eurovision Romania 2015, cu gândul că mesajul ei puternic transmis de pe o scenă atât de vizibilă ar putea face oamenii să rezoneze…juriul nostru de atunci a considerat însă că nu merită să ajungă nici măcar în preselecție…”.
 
Buzilă este absolvent de Conservator la Cluj-Napoca.
 
Ascultați melodia:
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.