Cea de-a cincea ediție a Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, la Cinema ”Florin Piersic”.

Vin pe scena clujeană două nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență de neuitat atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Festivalul va fi deschis de sârbii de la ”The Gamblers”, una din cele mai bune trupe de blues din țara vecină, care abordează un blues clasic, ritmat optimist și dinamic. O trupă clasică de blues care cîntă standarde cunoscute dar și compoziții proprii de pe albumele lor.

Marin Balenovic, lider The Gamblers

Headliner este renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație excepțională de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul britanic al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpreteaza si standarde clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

Bilete pot fi cumpărate AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.