Festivalul internațional Cluj Blues Fest revine cu a șasea ediție, în perioada 17-18 septembrie 2021. Cu mesajul tradițional al festivalului, #cometobluj,  iubitorii de blues sunt așteptați în premieră la o ediție open air, într-o nouă locație, Zazen-Verde Urban (str. Frasinului nr. 41), vis-à-vis de ștrandul Sun din cartierul Grigorescu.

„La fel ca la precedentele ediții, ne dorim să ascultăm blues live, să promovăm acest gen muzical prin unicul festival de profil din județul Cluj. De aceea am anunțat nume importante românești, dar și două formații străine, cu componenți din SUA, Olanda și Danemarca.  De asemenea vom propune o serie de activități conexe, prelegeri despre istoria blues-ului, de instrumente de blues, lansare unui cărți despre acest gen, proiecție de film despre blues pentru a înțelege mai bine acest gen musical apărut în SUA. Sperăm ca publicul să aibă parte, ca de obicei la Cluj Blues Fest de concerte memorabile cu muzicieni de calibru și instrumentiști buni”, spun organizatorii Cluj Blues Fest.

Acești vor respecta legislația anti-COVID19 la data festivalului. Vor reveni cu informații în acest sens. Urmăriți site-ul www.clujbluesfest.ro și pagina de Facebook oficială: https://www.facebook.com/ClujBluesFestival

Cluj Blues Fest este „fratele mai mare” al Cluj Folk Fest, primul festival indoor din România implementat cu succes în pandemie, în perioada 18-20 iunie 2021.

Line-up-ul ediției a 6-a Cluj Blues Fest:

Marcian Petrescu & Trenul de Noapte (RO)

Foxy Lady Band (RO)

Quo Vadis (RO)

Leslie Wolf & The Groovemakers (RO)

The Blues OVERDRIVE (DEN)

Dede Priest with Johnny Clark’s Outlaws (USA/NL)

Primele 100 de abonamente Eary-Bird au fost puse în vânzare prin intermediul platformei online AmBilet.ro, la prețul de 120 lei, pe ambele zile

Cluj Blues Fest este organizat de Asociația Clujul Cultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.