1 iunie 2015

Cine-piscina sau cum se vede un film din bazin la TIFF 2015

By In A 7-a, Esenţial

A fost pe bază de prosop, şlapi şi un bazin primitor. S-a numit Cine-piscina şi a fost un eveniment inedit, special la TIFF 2015! Premieră naţională, vizionarea unui film, Short Plays, un colaj unic cu 31 de povești despre febra fotbalului… într-o piscină, la Club Moving din hotelul Belvedere.

Zeci de cinefili au umplu luni seara piscina de la Moving ca să experimenteze cum se vede un film în timp ce înoţi sau stai în apă. Cine a vrut a putut să-şi cumpere şi bere, suc, apă plată şi minerală sau cocktailuri şi să le bea în bazin în timp ce s-a uitat la film.

Piscina 2BUN

Cine-piscina.  (c) Tudor Giurgiu, cont personal de Facebook

La vizionare a participat, din bazin şi directorul executiv Cristian Hordilă iar preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu a preferat să facă poze pe care le-a pus pe contul său de Facebook.

“Este o premieră, pe afară se face de mai demult, aşa că ne-am gândit să facem şi noi la Cluj. E premieră naţională cred, e mişto, lumea a venit, e ceva special, iar bazinul şi apa sunt foarte bune. E o seară marca TIFF”, a declarat Hordilă pentru clujulcultural.ro

Hordila BUN

Directorul executiv TIFF, Cristian Hordilă, relaxat, dă interviuri din bazin la CINE-PISCINA (c) clujulcultural.ro

Atmosfera a fost una foarte relaxată. Proiecţia a început la ora 21.30 dar cine a cumpărat bilet a putut intra de la ora 20.00 astfel că bazinul a fost plin de inotători…cinefili.

psicina BUNN

Clujulcultural.ro a participat la Cine-piscina si vă oferă o filmare:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.