23 noiembrie 2014

Christmas Jazz Day, emoții de Crăciun pe note de jazz

By In Actualitate, Muzica

Hailey Tuck (USA) & Gaio Big Band (RO), pentru prima dată în această formulă într-un concert magic de Crăciun la Cluj! Colinde celebre din repertoriul internaţional şi românesc vor aduce magia sărbătorilor pe note de jazz, în 11 decembrie la Casa de Cultură a Studenților. 

După un an bogat în concerte dedicate iubitorilor de jazz, Christmas Jazz Day încheie seria evenimentelor de profil din Cluj cu o ediție de sărbătoare. Publicul se va bucura de un concert unic, pregătit și pus în scenă de o voce de mare calibru internațional, Hailey Tuck, și big band-ul clujean Gaio, condus cu maiestrie de Ștefan Vannai.

Biletele se pot achiziționa până în 23 noiembrie la jumătate de preț (25 ron) de pe platforma online www.biletmaster.ro.

Studenții și iubitorii de jazz vor putea lua parte în 10 decembrie la un curs cu tematica „Jazz și swing de Crăciun”, susținut de prof. Virgil Mihaiu, ambasador al Zilei Internaționale a Jazzului în România. Intrarea este liberă și se face în baza unei solicitări trimise pe contact@jazzday.ro.

De asemenea, zilele de 10 și 11 decembrie abundă de activități cu specific precum: workshopuri de voce și instrumente, morning jazz coffee și jam session. Programul acestora poate fi consultat pe canalele oficiale ale evenimentului.

Aranjamentele și orchestrația concertului: Gaio Big Band sub bagheta maestrului Stefan Vannai.
Voce: Hailey Tuck (USA), tânăra voce a jazzului mondial, se bucură de o furtunoasă ascensiune pe scenele internaționale datorită puternicelor influențe retro-clasice pe care le readuce în actualitate.
Artist recomandat de International Jazz Day Romania și UNESCO.

Christmas Jazz Day este un eveniment organizat de Transylvania Cultural Community.

Proiect realizat cu sprijinul: Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Cluj Youth 2015 și Casa de Cultură a Studenţilor.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.