29 martie 2015

Celelalte Cuvinte, lansare de succes a albumului “Trup şi suflet” la Cluj

By In Esenţial, Muzica, Spectacol

300 de clujeni au umplut, sâmbătă seară, până la refuz, localul Hard Club, situat pe strada Republicii, lângă Complexul Observator, la concertul legendarei formaţii rock Celelalte Cuvinte.

Concertul, primul din acest an al trupei orădene Celelalte Cuvinte, a însemnat o dublă aniversare: lansarea DVD-ului cu concertul acustic Trup şi Suflet şi 20 de ani de la  albumul Armaggedon, relansat în variantă remasterizată.

CUVINTE 3

Celelalte Cuvinte la Cluj

Concertul de sâmbătă seara a avut două părţi, una mai dură, mai metal, cuprinzând melodiile de pe albumele Se lasă rău, din 1991,  şi Armaggedon, din 1994. A doua parte a fost una preponderent acustică, dar a cuprins şi o parte “electrică”, cu o serie de piese noi, elaborate, destul de dure.

Atmosfera a fost una de mare clasă, micuţul club din cartierul Zorilor fiind efectiv arhiplin! S-a dansat, s-a cântat, s-a dezbătut în pauză aprins despre soarta muzicii rock, nevoită tot mai mult să se restrângă de la săli mari la cluburi şi localuri cum ar fi în Cluj Hard Club, Flying Circus sau Jaxx Garajul cu Rock.

Prestaţia trupei Celelalte Cuvinte a fost din nou la mare înălţime. Ca de obicei solouri extraordinare ale lui Călin Pop, Leontin Iovan la baterie a fost inepuizabil, Marcel Breazu la bass a menţinut echilibrul iar Tiberiu Pop la clape a avut partituri lirice, pline de feeling.

A rezultat un concert de neuitat !

cUVINBTE 1

Arhiplin la concertul Celelalte Cuvinte

 

Dintre muzicienii rock clujeni a fost prezenţi la concert Costi Cămărăşan, legendarul fondator al trupei Compact şi Andrei Kuky Balogh, ex-Revox.

Fanii declaraţi ai trupei au avut ocazia să cumpere cd-uri cu 30 de lei şi DVD cu 40 de lei.

Un bilet de intrare a costat 25 de lei.

Seria de concerte de la Hard Club va continua.

Următorul concert al unei trupe de anvergură este showul celor de la Altar, în 24 aprilie, la Flying Circus Pub, str. Iuliu Maniu.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.