19 decembrie 2014

Cel mai aşteptat film al anului. Hobbit. The Battle of the Five Armies a sosit în România

By In A 7-a

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

Sună bine, nu, dragi cititori?

Aşteptarea a luat sfârşit!

Partea a treia a provocatoarei poveşti a trupei de hobbiţi intitulată The Hobbit. The Battle of the Five Armies a ajuns de astăzi în toate cinematografele din România.

La Cluj-Napoca, filmul poate fi vizionat la la Cinema City Iulius Mall, la Cinema City Polus şi la cinema Florin Piersic!

Ieri, Cinema City Polus a organizat un maraton, de la ora 18.00, cu toate cele trei filme din trilogia The Hobbit a regizorului Peter Jackson.  Sala a fost plină de fani ai seriei!

Clujulcultural.ro a discutat cu un spectator care a vizionat The Hobbit. The Battle of the Five Armies.

“Unele chestii ramân nerezolvate, dar e spectaculos tare.  Este impresionantă în film o bătălie epică  dintre Thorin şi Azog, un orc  tare rău. Se bat pe gheaţă. Imaginile din film sunt impresionante. E foarte dinamic, spectaculos. Merită văzut”, a descris spectatorul ultimul film din seria Hobbit.

Programul cinematografelor poate fi consultat AICI

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.