2 decembrie 2015

Ce surprize pregătește Teatrul „Puck” de Moș Nicolae

By In Actualitate, Teatru

La solicitarea publicului, Teatrul de Păpuşi „Puck” continuă seria atelierelor de păpușerie destinate copiilor şi părinţilor creativi. Activitățile vor avea loc în Sala Studio a teatrului.
Sămbătă, 5 decembrie

9:00-10:00 Omul de zăpadă (atelier de păpuși senzoriale, pentru copii cu vârsta de 3-5 ani)
Specifice vârstei de 3-5 ani sunt jocurile senzoriale de descoperire a mediului. Alături de părinți, copiii vor crea un om de zăpadă jucăuș care să le stimuleze copiilor simțurile și imaginația.

11:00-12:00 Spiridușii veseli (atelier de păpuși de mănă, pentru copii cu vârsta de 5-7 ani)
Personaje îndrăgite de copii, spiridușii, îl ajută pe Moș Crăciun să împartă cadouri copiilor.
Se vor confecționa din bile și alte materiale jucăușe propriul Spiriduș care va purta noroc copiilor pe toată perioada sărbătorilor.

13:00- 14:00 Cum arată Moș Nicolae? (atelier de marionete, pentru copii cu vârsta de 7-9 ani)
Toată lumea cunoaște una sau mai multe trăsături ale lui Moș Nicolae, însă nimeni nu știe exact cum arată. Cu ajutorul materialelor neconvenționale, vor fi confecționate marionete care să-l reprezinte pe Moș Nicolae.

Numărul de locuri pentru fiecare atelier: 10-12

Gazda atelierelor este actrița Andreea Roxana Bolovan, trainer cu o bogată experiență în organizarea atelierelor creative pentru copii și părinți. Andreea este dublu licențiată, în actorie și arta mânuirii păpușii și marionetei la UNATC “I.L.Caragiale” din București și absolventă a masterului de “Teatru de animație”, în cadrul aceleiași universități.

Taxa de înscriere este de 39 Ron.

aIMG_4634

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.