4 ianuarie 2016

Ce filme puteţi viziona la cinematografele clujene?

By In A 7-a

UPDATE

Cinema Victoria e închis pînă în  8 ianuarie.

——————————————————————-

Iubitorii de film clujeni au posibilitatea, până pe 7 ianuarie, să urmărească o serie de filme atractive, la cinematografele clujene. Unele dintre acestea sunt nominalizate la Globurile de Aur şi Premiile Oscar.

Astfel, până vineri, 7 ianuarie, când în cinematografe intră alte pelicule, puteţi viziona atât filme de animaţie cât şi thrillere de lungmetraj.

La cinema Florin Piersic îi puteţi duce pe cei mici la comedia americană a lui Steve Martino intitulată Snoopy si Charlie Brown, filmată în sistem 3D. Filmul rulează zilnic de la ora 14.00. Un tichet costă 15 lei, redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)–  3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.

Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

 

O altă comedie, de Jason Moore,  pe care o puteţi vedea la cinema este Surori bune si nebune(SUA / 118 min).

Comedia este povestea a două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Rulează zilnic de la ora 17.00. Preţ 10 lei, redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)–  2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.

 

point-break-142541l-1600x1200-n-bd300da6

La limita extremă este un thriller de acțiune plin de adrenalină, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru  dovedi că aceștia sunt vinovați de o serie de crime de neconceput.

Regia îi aparţine lui  Ericson Core. În rolurile principale Ray Winstone, Édgar Ramírez. Rulează zilnic de la orele 20.00 şi 23.00. Un bilet costă 15 lei iar preţ redus  este la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)–  3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica

Miercuri este preţ redus la toate filmele: 2D – 8 lei, 3D – 10 lei

Filme foarte bune la cinema Victoria

Până vineri aveţi şansă să vizionaţi trei pelicule de mare clasă la cinema Victoria, alături de altele, inclusiv româneşti.

Printre recomandările clujulcultural.ro vă dorim să nu scăpaţi filmele Podul Spionilor de Steven Spielberg, drama Înapoi acasă de Jesse Einsenberg şi noul film despre Steve Jobs de Dany Boyle. Tot la Victoria puteţi urmări peliculele româneşti Un etaj mai jos, de Radu Muntean şi Lumea e mea

JOBS

Foto din filmul Steve Jobs

Programul poate fi vizionat aici

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.