Vrem nu vrem, sărbătoarea de Sfântul Valentin, sărbătoare de import provenită din Statele Unite ale Americii, a prins într-o anumită măsură ş la noi. Clujulcultural.ro trece în revistă posibilităţile de distracţie şi de cheltuire a banului în această zi specială pentru amorezi!

Ora 20.00, Teatrul Maghiar de Stat Cluj

În Sala Mare, actorii teatrului clujean îi invită pe îndrăgostiţi să petreacă o seară specială în doi la spectacolul L-am servit pe regele Angliei de Bohumil Hrabal. Cuplurile vor plăti un singur bilet în valoare de 15 lei. În viziunea regizorului ceh, Michal Dočekal, Hrabal scrie despre dispariția unei lumi ideale, o Europă a începutului de secol XX. Povestea lui Jan Díte, personajul central al spectacolului, este nu numai metafora acestei lumi, ci şi o confesiune despre existenţa omului contemporan. Spectacolul evocă atmosfera lumii lui Hrabal, accentuând, pe lângă întâmplările istoriei, povestea de dragoste dintre protagonistul Jan Díte (Zsolt Bogdán) şi Líza Papanek (Enikő Györgyjakab). Biletele cu preţ redus pot fi achiziţionate de la casa de bilete a teatrului (tel.  0264-593468), între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30.

Ora 10.00, Iulius Mall, Valentine Day Bazar

Căutarea frenetică a cadourilor pentru iubite fiind ocupația zilnică a sexului tare în această săptămânăla targ e contextul perfect în care se pot cheltui banii

Iulius Mall

Premieră pentru Cluj este evenimentul Speed Dating. De Valentine”S Day, persoanele singure au şansa să îşi găsească sufletul pereche într-o întâlnire aparte. Băieţi şi fete în căutarea dragostei vor avea câte trei minute la dispoziţie pentru a se cunoaşte, după care partenerii  se vor schimba automat. Doritorii se pot înscrie completând formularul disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj, la adresa: http://www.iuliusmall.com/cluj/eveniment/speed-dating-detalii_920.

Ora 19.00, Iulius Mall

Concert Andra

Ora 17.00, La Cizmărie Cafe, str. Samuil Micu nr.6

Lansare de carte, “Satisfactia in cuplu”.

“Satisfacția în cuplu este definită ca starea emoțională individuală de a fi mulțumit de interacțiunile, experiențele și așteptările din cadrul vieții de cuplu. Deși aparent simplă, definiția aceasta ascunde un număr foarte mare de variabile. În cartea noastră, vom prezenta sub forma unor investigații științifice, câțiva dintre factorii care au impact asupra răspunsului pe care un individ îl poate oferi la întrebarea: Cât de satisfăcut sunteți cu relația de cuplu pe care o aveți?” (Alina Rusu & Vlad Mureșan, 2014).

Despre editori: Conf. Univ. Dr. Alina S. Rusu și Psihoterapeut Dr. Vlad Mureșan predau cursul de Psihobiologia sexualității (curs și seminar), în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (UBB).

Vorbitori la lansare: Prof. Univ. Dr. Ioana Micluția și Sociolog Marius Bența

satisfactia-in-cupluOra 22.30, Cinema Victoria

Nymphomaniac Vol I, de Lars Von Trier.

Cel mai controversat film al anului!

Ora 22.30

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.