Catherine Zeta-Jones se află în România pentru o perioadă, unde filmează pentru seria “Wednesday”, în regia lui Tim Burton, ce urmărește aventurile familiei Addams, scrie filmnow.ro

Actrița de 52 de ani pare a fi fermecată de unele dintre cele mai frumoase locuri de la noi din țară și devine chiar o promotoare a acestora.

Soția lui Michael Douglas le-a făcut o surpriză tuturor fanilor români când s-a filmat în fața castelului Peleș din Sinaia. “Dacă aș fi vreodată prințesă, mi-ar plăcea să trăiesc aici”, spune Catherine, în timp ce înregistrează un clip scurt în curtea unuia dintre cele mai cunoscute locuri din țară.

Ce a spus pe Instagram AICI

Catherine Zeta-Jones, 52 ani, a ajuns în România de câteva zile. Frumoasa actriță s-a filmat la primele ore ale dimineții, când nici nu crăpase de ziuă, anunțându-și fanii că este în București și se pregătește de filmare. Nemachiată, gata să se lase pe mâna specialiștilor pentru a o transforma în Morticia Addams, Catherine și-a salutat fanii de la înălțime: „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actriţa pe rețelele sociale.

Catherine-Zeta Jones joacă rolul Morticiei Addams în seria “Wednesday”

“Wednesday” este o seria de opt episoade se va concentra pe anii de studenție ai tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore. Show-ul va reda încercările lui Wednesday de a opri o crimă monstruoasă ce i-a terorizat orașul și de a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile sale relații încurcate de la Nevermore.

Catherine Zeta-Jones joacă rolul Morticiei Addams. Gwendoline Christie s-a alăturat recent producției, în rolul directoarei Larissa Weems. Isaac Ordonez, Victor Dorobanțu și George Burcea îi vor portretiza pe Pugsley, Thing și Lurch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.