Comuna Bogata a devenit repede celebră datorită rapper-ului american Snoop Dogg, care și-a dat din greșeală check-in pe rețeaua de socializare, Instagram, în Bogata deşi el se afla în…Bogota, capitala Columbiei, oraş şi stat renumit pentru cartelurile cu droguri.

După această greșeală, cu mici glume si o idee bună s-a născut ideea ediției Jazz in the Park ediția Bogata.

“Ideea a venit de la Snoop care ne-a inspirat sa organizăm un eveniment, dar practic a venit din mai multe părți. Nu e rste o singura persoana care a organizat, suntem o echipă, a asociaţiei Fapte. Decizia s-a luat când un fan Jazz in The Park a postat un comentariu legat cu Snoop, ne-a declarat Corina Brânduşan, PR-ul Jazz in the Park.

În plus, tot Corina ne-a mai relatat si faptul ca evenimentele Jazz in The Park sunt facute sa arate oamenilor locurile frumoase ale siteului care invită la momente de relaxare.

Bogata

Buluc la Bogata

Pe evenimentul postat pe Facebook se anunțau 1000 de persoane dispuse să vină și peste 3000 de persoane interesate. La locul faptei, aceste numere au fost depășite cu mult.

Astfel, au fost aproximativ 5000 de persoane în Bogata. Mulți au respectat cerinţaorganizatorilor de a-și lăsa mașinile intr-o parcare la Colina Sasului, dar au fost și mulți curioși care au venit pe jos pana la teren, sau alții cu bicicletele. În plus, organizatorii au pus la dispoziție autobuze cu plecarea de la Cluj si Târgul Mureș.

Atmosfera a fost plăcută și relaxantă. Muzica se îmbina cu starea de spirit, iar activitățile organizate parcă nu erau niciodata epuizate. La Bogata mulți doritori puteau sa viziteze comuna având chiar un profesor bogățean ca și ghid. Acesta le relata oamenilor istoria Bogatei . Pe lânga acest tur al comunei, organizatorii s-au gândit să organizeze și activități sportive pentru adulți cât și pentru copii.

Jazz in the Park Bogata nu a fost doar pentru oameni ci și pentru animalele domestice. Multi participanți au venit cu cațeii la plimbare si la joacă.

O găselniţă bună a fost şi statueta din carton cu raperul  Snoop Dogg, pretextul de fapt al acestui eveniment, pus cu scopul de a amuza și de a se face poze cu el. Acesta a fost amplasat lângă standul unei bănci sponsor unde participanţii au avut oportunitatea să ii scrie lui Snoop și după spusele unor voluntari aceste scrisori vor fi și trimise rapper-ului american.

priveliste Bogata

De asemenea, au existat și concursuri gastronomice la care au participat bucătari bogățeni .
Aș putea spune că a fost ca o ieșire la iarbă verde cu familia, o ieșire la care toți ne bucuram de soare și de muzica bine aleasă.

Din spusele Corinei Brânduşan, încă nu se știe dacă va mai fi și o altă ediție Jazz in the Park în comuna mureşeană Bogata.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Fapte, cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Bogata și a partenerilor BCR și Staropramen.

Ce e Bogota

Bogota e capitala Columbiei. Oraşul unde a concertat rapperul american Snoop Dogg, cel care prin gafa lui simpatică a oferit pretextul evenimentului de duminică este renumit şi pentru cartelurile de droguri, care domină întreaga Columbie şi împotriva cărora CIA în colaborare cu guvernul columbian duce o luptă de anihilare. Reamintim că rapperul american Snoop Dogg a confundat pe Instagram, la check-in  Bogota cu ….comuna mureşeană Bogata, fapt speculat inteligent de  organizatorii festivalului Jazz in the Park Cluj, care au organizat evenimentul de mare succes de ieri.

Text de Daria Moldovan

a contribuit şi Tiberiu Fărcaş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.