22 octombrie 2014

Cartea Junglei, spectacol atractiv de teatru pentru copii şi adulţi la CCS Cluj

By In Actualitate, Teatru

Cortina Events organizează în data de 26 octombrie 2014 , ora 11.00 si 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, un spectacol de teatru care se adresează copiilor, şi nu numai, şi anume “Cartea Junglei”, pus in scenă de Teatrul Ion Creangă Bucureşti.

”Când am ales să dramatizez Cartea junglei, am ştiut că pornesc pe un drum dificil, lansându-mă într-o confruntare periculoasă cu celebritatea povestirilor scrise de Rudyard Kipling. Cred că acest spectacol reuşeşte să se desprindă de trena renumelui internaţional al poveştii, impunându-şi propria sa lume şi atmosferă, şi asigurându-şi un destin propriu. Deopotrivă celor mici şi adulţilor le recomand să se lase purtaţi de aventurile micului prinţ al junglei care, pe parcursul ”drumului său iniţiatic”, descoperă adevăruri fundamentale despre viaţă. Este un spectacol, în egală măsură, hazliu şi serios, pe care îl recomand tuturor acelora care mai cred în forţa tămăduitoare a iubirii şi prieteniei.”, a explicat regizorul  Octavian Jighirgiu.

Bilete disponibile la agenţia de bilete a Casei de Cultură, la standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe www.biletmaster.ro.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.