”Madame Claude. O lume secretă a plăcerii, privilegiilor și puterii” de americanul William Stadiem, un volum apărut la editura Corint, este o carte incitantă despre aventurile amoroase ale politicienilor, oamenilor de afaceri și altor personalități de la jumătatea secolului trecut aranjate de Madame Claude, patroana uneia dintre casele de toleranță pariziene cele mai exclusiviste de la acea vreme.
 

„Serviciul special și secret al lui Madame Claude se adresa «bărbatului care are totul» […]. Pe lângă faptul că erau înalte, superbe și aveau un trup sculptural, Claude a mai adăugat un element: distincția. Fetele ei nu făceau pur și simplu striptease; proveneau din vechi familii din înalta societate franceză.”
 
Volumul este tradus din engleză de Claudia Roxana Olteanu și e prefațat de Stelian Tănase
 
Această carte spune povestea extraordinară de pe vremea în care Parisul însemna localul de lux Maxims, parfumul și ținutele Coco Chanel, dar și o anume Madame Claude. Nici nu o chema așa, ci Fernande Grudet. Claude era la nom de  guerre, un pseudonim pentru afaceri. Ce vindea și ce cumpăra personajul nostru? Marfa pe care o livra era sexul. Fostă prostituată de pe trotuarele Parisului, Madame Claude ajunsese, în perioada ei de glorie foarte influentă. Patrona o întinsă rețea de rafinate call-girl. Oferea sex ”lumii bune”-miniștri, miliardari, bancheri, vedete ale showbizului, nobili”, scrie Stelian Tănase în carte.
 
Mai multe despre secretele budoarurilor în volum.
 
Găsiți cartea aici: https://bit.ly/MadameClaude

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.