Organizatorii de la Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015 invită amatorii de teatru la un eveniment inedit, în cadrul Day 15, un proiect important al acesteia.

“În colaborare cu tinerii talentați de la spaţiul de cultură alternativă Reactor de creație și experiment, va fi pusă în scenă o piesă de teatru într-un loc aparte din Cluj-Napoca. Piesa Provizoriu se va juca în hala „Remarul 16 februarie”, de lângă gara Cluj. Hala Remarul face parte din patrimoniul industrial național, iar piesa de teatru tratează tema invizibilității sociale și se adresează tuturor celor care trec pe lângă noi în fiecare zi și despre care alegem să nu știm nimic. Mesajele Provizoriu vor fi încadrate de această clădire reprezentativă pentru istoria Clujului, un loc inedit pentru o manifestare artistică, o fostă fabrică, acum un spațiu „invizibil”, au declarat pentru clujulcultural.ro, organizatorii.

Spectacolul Provizoriu va avea loc miercuri, 15 aprilie, de la ora 20:00, la Fabrica Remarul 16 Februarie,  pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 2-4 (în spatele gării, stânga pe direcţia dinspre oraş) .

Idee & concept Provizoriu aparţin lui Raul Coldea și Petro Ionescu. Distribuţia: Cătălin Filip, Diana Nedescu și Doru Taloș, Video design: Cosmin Nicoară și Ana Vîjdea, Asistență de regie: Valeriu Cuc. O producție Reactor de creație și experiment.

TEATRU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.