28 aprilie 2015

Capitala Tineretului a strâns 3.700 de euro pentru renovări la Oncopediatrie

By In Clio

Tinerii implicaţi în programul Cluj Capitala Europeană a Tineretului au strâns recent 3700 euro pentru o cauză nobilă. Aceşti bani au fost strânşi  în ediția lunii aprilie a proiectului Day 15 din cadrul programului Youth@Cluj-Napoca 2015.
Ultimul eveniment din seria celor gândite pentru luna aprilie a fost petrecerea caritabilă organizată pe acoperișul unde se află Restaurantul View Cluj, împreună cu echipa Balcony TV.

La această petrecere, participanții au donat 16.500 de lei (peste 3.700 de euro) pentru cauza caritabilă de care echipa Day 15 se va ocupa împreună cu Asociația Little People România. Într-unul din evenimentele viitoare Day 15, vor fi renovate saloanele de la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie.

În cadrul Day 15 aprilie au participat peste 2.500 de participanți în total la trei spectacole în locuri neconvenţionale, pentru cauză caritabilă. La “Rooftop party for a cause” au participat peste 2000 de persoane! Petrecerea a avut loc pe acoperişul clădirii din Piaţa Mihai Viteazu, unde e complexul Leul.

PARTY

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.