Spectacolul de patinaj artistic, Kings on Ice va avea loc vineri, 18 decembrie 2015, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:00.

Show-ul de clasă europeană este o combinaţie unică de divertisment şi sport, în care acrobaţiile spectaculoase şi demonstraţiile impecabile de talent şi tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

Clujenii îi vor putea admira pe gheaţă pe celebrul Evgheni Plushenk, pe Brian Joubert (campion mondial în 2007, triplu campion european şi de 8 ori campion naţional în Franţa), Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 şi multiplu campion american) şi pe Tomas Verner (campion european în 2008 şi de 10 ori campion naţional în Cehia).

Organizatorii confirmă astfel prezenţa lui Plushenko, după ce au apărut zvonuri că acesta ar urma să se opereze la coloana vertebrală. Mai mult, după luni intense de antrenament, patinatorul rus va prezenta un program special, o compoziţie originală şi o compilaţie best-of a celor mai bune şi îndrăgite momente din programele care l-au consacrat.

_Evgeni_Plushenko_of_Russia_gold_medal_in_Sochi_2014_068384_

Patinatorilor li se alătură “prinţul viorii”, Edvin Marton, laureat al premiului Emmy, care le va oferi celor prezenţi la Sala Polivalentă un spectacol inedit, sub corzile faimosului sau Stradivarius.

edvinmarton_youtube_cover_big2

Atmosfera va fi încălzită de un concert Marcel Pavel şi Paula Seling, care începând cu ora 20 vor interpreta piese din propriul repretoriu, dar şi piese dedicate sărbătorilor de iarnă.

Biletele pentru “Kings On Ice” variază între 95 şi 495 RON şi se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în reţeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reţeaua OMV, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, sau online pe eventim.ro. Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primaria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.