13 mai 2015

Campania pentru primul teatru plutitor din Cluj se prelungeşte cu cinci zile

By In Actualitate, Teatru

Campania pentru Scena Verde se prelungește cu încă 5 zile!
Scena Verde urmează să fie inagurată pe data de 26 mai. Șantierul scenei își va începe activitatea pe 16 mai, debutând prin construcția modulelor flotante, urmând ca din data de 20 mai, aceste module să fie așezate pe suprafața lacului și să înceapă construcția efectivă a scenei.

Scena Buna
Până atunci însă, cei implicați în susținerea proiectului, vor trebui să facă un ultim efort pentru a aduna încă cca 30.000 de PET-uri. Acesta este motivul pentru care am prelungit campania de colectare până în data de 20 mai.

Pe de altă parte, azi am anunțat un concurs între școlile implicate în campania de colectare, un concurs cu premii-surpriza consistente, prelugirea termenului limită pentru colectare fiind benefic și din acest punct de vedere.

modul flotantBUN
Lista punctelor de colectare poate fi accesată  AICI
Felicitări cartierelor Mărăști (locații: în Piața Mărăști și lângă Kaufland), Grigorescu (locație: vizavi de Profi) pentru mobilizare! Pe această cale facem apel la comunitatea clujeană în legătură cu locațiile: Expo Transilvania, Gheorgheni (vizavi de Intersarvisan) și Mănăștur Minerva, puncte unde colectarea este foarte lentă.

3 Comments
 1. Calin 14 mai 2015

  Ba da, se deschide!

  Reply
 2. Camelia 13 mai 2015

  Lista punctelor de colectare nu este accesibila (“AICI” nu ne redirectioneaza inspre lista).

  Reply
  • Redactia 13 mai 2015

   refacem.

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!