15 septembrie 2015

Bilete scumpe la concertul metaliştilor Manowar de la Cluj

By In Cooltura

Biletele pentru concertele pe care trupa americană Manowar le va susţine la Cluj-Napoca şi Bucureşti, în cadrul Gods And Kings World Tour, în 2016, au fost puse în vânzare la preţurile de 175 de lei, respectiv 225 de lei.

Manowar vine la Cluj-Napoca (c) Andreea Alexandru / Mediafax Foto

Formaţia heavy metal va concerta pe 19 februarie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi pe 21 februarie 2016 în Pavilionul Central al Romexpo din Bucureşti.

“Revenirea noastră la Bucureşti este precum întoarcerea acasă, la familia noastră metal. Şi, pentru prima dată, vom cânta în Transilvania. Eu am fost în Transilvania de multe ori şi am fost şi la Cluj. Puteţi fi siguri ca vor fi nişte show-uri speciale, nu doar pentru fani, ci şi pentru noi”, a spus Joey DeMaio, liderul trupei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal şi, conform Guinness Book of World Records 1984, “cea mai zgomotoasă trupă din lume”. Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat 13 albume de studio, albume live, precum şi numeroase single-uri, EP-uri, compilaţii şi DVD-uri, atrăgându-şi un număr impresionant de fani dedicaţi (numiţi “Manowarriors” sau “Immortals”).

Trupa a obţinut numeroase discuri de aur şi platină şi a susţinut peste 35 de turnee. Anul trecut, Manowar a lansat albumul “Kings Of Metal MMXIV”, care a marcat împlinirea a 25 de ani de la lansarea materialului discografic “Kings Of Metal”.

Trupa a concertat de mai multe ori în România – în 2009, 2010 şi 2012.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.