Spectacolele live ale Operei Române Cluj s-au anulat de un an din cauza pandemiei de Coid19. Opera a trecut pe reprezentații virtuale, a reusit sa difuzeze ….100.

La un an de la coborârea cortinei și suspendarea evenimenteloridmisiunea împărtășirii artei lirice  prin transmisiuni online bisăptămânale

Provocările resimțite de domeniul artistic în acest interval dificil sunt, însă, inevitabile. Iar susținerea publicului este binevenită și posibilă prin recenta lansare a unor Bilete onorifice.

Determinat să rămână aproape de publicul său, teatrul liric clujean oferă săptămânal motive digitale de bucurie: în fiecare seară de vineri – prin noi recitaluri, concerte și spectacole coregrafice filmate și transmise în premieră, susținute fără public și cu respectarea tuturor normelor de siguranță aflate în vigoare; și în serile de duminică – care ne invită să revedem cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, evenimente speciale și producții de rezonanță internațională – pe site-ul oficial www.operacluj.ro.  Cele peste 100 de reprezentanții virtuale oferite până în acest moment au atras milioane de vizualizări.

Aceste transmisiuni vor continua să fie oferite gratuit, însă provocările resimțite de prelungirea pandemiei și imposibilitatea reluării spectacolelor cu public afectează instituția lirică. Astfel, spectatorii care doresc să acorde un sprijin suplimentar Operei  din Cluj, o pot face cu ocazia fiecărei transmisii, prin achiziționarea unui Bilet Onorific. Având zece categorii personalizate cu titluri celebre din repertoriul liric și coregrafic, biletele onorifice au prețuri ce variază între 10 și 200 de lei, și pot fi achiziționate atât online, cât și din Agenția de bilete a Operei. 

Citește și:

VIDEO. Directorul Operei Române Cluj, campanie pentru cumpărare de bilete onorifice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.