31 ianuarie 2018

Biblioteca “Octavian Goga” redeschide filiala Mănăștur cu “Anul editorial clujean”

By In Carte

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj organizează la începutul lunii februarie o serie de manifestări care îşi propun să aducă publicul clujean mai aproape de bibliotecă, de informația de calitate și de cultura.

Joi, 1 februarie 2018, va avea loc redeschiderea Filialei „Traian Brad”, în urma lucrărilor de reabilitare termică. Filiala, ce deservește cel mare cartier al municipiului, își așteaptă vizitatorii cu un spațiu nou destinat studiului și cu spații modernizate destinate copiilor și adolescenților.

De la ora 13.00 se va desfășura festivitatea de premiere a celor mai bune publicaţii tipărite în judeţul Cluj în anul 2016 în cadrul Anului Editorial Clujean, ajuns la a XI-a ediție. Festivitatea va fi urmată și de o premiere a cititorilor fideli și a voluntarilor filialei.

De asemenea, tot joi, 1 februarie a.c., Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”  propune iubitorilor de carte să se bucure de lectură în cadrul Zilei Internaţionale a Cititului Împreună 2018, eveniment aflat la a doua ediție națională și care este susținut de grupul Citim Împreună România.

Programul complet al evenimentelor este disponibil la adresa http://www.bjc.ro/new/.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.