Editura Rao anunţă că este în curs de apariţie a doua ediţie a cărţii, revăzută şi adăugită, în format de buzunar şi la un preţ accesibil. Aceasta va fi lansată la Târgul de carte Gaudeamus, care va avea loc între 16 şi 20 noiembrie la Romexpo.

Începând cu 1 septembrie, cartea poate fi precomandată de pe site-ul editurii Rao.

Carte

Romanul a fost prima carte din România cu prevânzări de peste 10.000 de exemplare. Mai mult de 3.200 de exemplare s-au vândut în primul weekend de la lansarea în librării. La Târgul de Carte Gaudeamus, a fost votată “cea mai râvnită” carte a evenimentului unde s-au vândut 1.600 de exemplare în numai cinci zile.

În plus, agenţia Trident Media Group din New York a câştigat dreptul de a o reprezenta în lume.

“Mă încântă succesul cărţii, dar marea satisfacţie vine de la reacţiile cititorilor mei. Miile de mesaje primite în mediile în care este prezentă cartea, de la cititori încântaţi şi entuziaşti, sunt cea mai mare bucurie a unui autor. «Biblia pierdută» este o carte mult mai complicată decât pare la prima vedere. Şi totuşi, spre bucuria mea, foarte mulţi cititori au înţeles care au fost intenţiile mele”, spune Igor Bergler.

Următoarea carte a lui Igor Bergler, “Ultimul secret al lui Lincoln”, urmează să fie lansată în toamna acestui an, la editura Rao.

“Biblia pierdută” a fost tradusă, de către Jean Harris, în limba engleză sub titlul de “The Lost Bible”.

viewscnt