Poetry Slam este un eveniment literar având caracterul unui performance. Centrul Cultural German include acest nou format în programul său cultural din această toamnă, promovând astfel experiențele multiculturale și arta poetică mai puțin obișnuită, creativă și îmbinată cu elemente performative.
În cadrul evenimentului ”Beat Babel” din data de 29 octombrie, ora 20:00, la Casa Tranzit, șapte poeți de slam din România și Germania vor performa pe scenă cu propriile texte în trei limbi.

Invitat special din Germania este renumitul poetry slammer Bas Böttcher, care va susține și un workshop pentru tineri clujeni. Alături de el, vor urca pe scenă artiștii locali: Maria Cărbunaru, André Ferenc, Paul Cristian, Vass Csaba, Balog Tamás și Tudor Ciubotari. Atmosfera va fi întreținută muzical de către quidbop

poetryslam

”În Germania, scena poetry slam este foarte dezvoltată, dar și în Cluj s-au organizat câteva evenimente în acest format. Ne dorim să dezvoltăm acest subiect și sub forma unui workshop premergător performance-ului. Poetry Slam reușește să aducă literatura mai aproape de oamenii tineri și să o facă mai atractivă”, a declarant directorul Centrului Cultural German, Ingo Tegge.

Evenimentul este organizat împreună cu The Nest și se desfășoară în cadrul Zilelor Tranzit.
Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.