21 mai 2018

Beard Brothers au strâns fonduri pentru ambulanțe la Zilele Clujului

By In Actualitate

Bărboșii de la ONG-ul Beard Brothers au participat la Zilele Clujului în Parcul Cetățuia.

Aceștia au găzduit în weekendul trecut o serie de concerte pe tema „Atunci si acum”. Cei care au destins atmosfera în ultima zi a Zilelor Clujului au fost trupele Slim Rocka, S-T-Phan, Le Minion, MedStrings Orchestra, Via daca, Ansamblul Folcloric Studenţesc „Românaşul” al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca și Jurjak.

Atmosfera a fost una destinsă, relaxată. S-a stat pe iarbă, s-a ascultat muzica trupelor invitate.

Organizaţia a dorit sa combine activităţi de genul VR, Photoboothing şi alte activităţi moderne și cu diferite sporturi precum fotbal, rugby etc.

“Am adus şi vendori care sunt pe de o parte cu lucrurile tradiţionale adică vând obiecte specific româneşti şi pe de altă parte sunt pe chestii moderne precum brăţări etc.”, spune unul dintre “bărboși”.

 

Artiştii sunt împărţiţi la fel, tot pe ideea de vechi şi nou,  muzica clasică şi muzică electronică, techno, drum and bass.

” Toții banii vor merge către un proiect de al nostru prin care dorim să achiziţionăm doua ambulanţe tip SMURD pentru Spitalul Judeţean Cluj Napoca. Avem o tombolă în care daca donezi cel puţin 100 de lei, intri intr-o tombolă pentru o motocicletă” afirmă acesta. 

ONG-ul Beard Brothers se axează pe un proiect intitulat ”112” şi diferite activităţi mai mici prin care vor să strângă banii necesari pentru cele doua ambulanţe.

„Momentan vom face mai multe colaborări cu  alte ONG-uri pentru a strange banii”, explică un membru al ONG-ului.

“După evenimentul Studenţii dau culoare Clujului, un eveniment care a a avut loc  în Piaţa Unirii la care au fost prezenţi în mare parte studenţi, s-a decis să se doneze câte un euro cauzei noastre pentru fiecare participant”, mai spun cei de la Beard Brothers.

Text și foto de Karina Brodi, 

student, an 1,  jurnalism, UBB

Editor Tiberiu Fărcaș, jurnalist Clujulcultural.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.