22 iulie 2014

Două sute de clujeni la înmormântarea bateristului Semnal M, Solomon Francisc

By In Actualitate, Muzica

Aproximativ 200 de clujeni au participat astăzi, de la ora 13.00, la înmormântarea lui Solomon Francisc, fostul baterist al trupei rock Semnal M, la Cimitirul Central din Cluj. Majoritatea celor prezenţi alături de rudele lui Saci, cum era cunoscut mai bine toboşarul, au fost colegi din orchestrele clujene şi artişti din principalele formaţii clujene cum ar fi Compact, Altar, Transylvania, Nightlosers, Knockout şi altele.

Bateristul a murit din cauza unui stop cardiac. Avea 67 de ani.

“A fost un om deosebit, un muzician de clasă, un om dinamic. Este o mare pierdere” a spus unul din apropiaţi,fost muzician clujean, acum stabilit în Olanda.

“Mi-a fost ca un frate, a fost un om deschis, un talent, un muzician deosebit”, a spus un alt apropiat pentru Clujulcultural

“Într-o zi vom înţelege ce se întâmplă cu noi, de ce se întâmplă toate acestea”, a spus şi Andi Ghost, solistul de la Altar. 

SaciBUn

Inmormântarea lui Francisc Solomon-(c) clujulcultural.ro

La finalul înmormântării, colegii săi din formaţie au coborât coşciugul în care se afla în maşina care l-a dus la groapă.

Ce prezenţi au aplaudat, aşa cum e obiceiul la înmormântări.

În urma lui Saci rămân mari regrete dar şi melodii de neuitat.

Solomon Francisc a cântat în două trupe, Semnal M şi Transylvania.

 

1 Comment
  1. […] “A fost un om deosebit, un muzician de clasă, un om dinamic. Este o mare pierdere” a spus unul din apropiaţi,fost muzician clujean, acum stabilit în Olanda, potrivit clujulcultural.ro. […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.