15 februarie 2016

Balul Operei 2016. Musical al Operei Române şi show Sinatra cu Horia Brenciu sunt noutăţile

By In Operă, Special

Broadway, Sinatra, America sunt temele celei de-a XXI-a ediţie a Balului  Operei,  eveniment care va avea loc la Opera Naţională Romană din Cluj-Napoca, sâmbătă, 5 martie 2016.

Această ediție a Balului Operei reprezintă o revenire la formatul inițial al evenimentului, în aşteptarea lucrărilor care vor permite extinderea scenei pe toată suprafaţa sălii de spectacol,  în spiritul unei manifestări de o asemenea anvergură, au anunţat organizatorii.

Ediția 2016 a Balului Operei aduce în fața publicului un spectacol în premieră, Musical  on Broadway, oferit de  Opera Naţională Română. Momentul  muzical  va fi urmat de tradiţionala Gală a Laureaţilor – decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena şi a titlului de Senior al Cetăţii.

Dupa o pauză de şampanie, colorată muzical , cea de-a doua parte a Balului Operei continuă cu un concert extraordinar, într-un alt registru, dar în același spirit de Broadway, sub genericul Sinatra, susținut de Horia  Brenciu & HB  Orchestra Big Band.

Marele  Bufet  al  Balului  Operei  și  recitalul susținut de excepționalul muzician de culoare Irvin Doomes  (Statele Unite) pe scena special amenajată din foaier vor face şi din această ediţie una de neuitat.

Amfitrionii Balului Operei 2016 sunt realizatorul TV Rareș Bogdan,  solistul de gospel  Irvin  Doomes şi solista Axenia.

Miko bun

Matei Miko (sacou), Axenia, Florin Estefan, director Opera Română, astăzi, la conferinţa de presă (c) clujulcultural.ro

Nu vin Banii de la stat

Organizatorul Dr. Matei Miko a răspuns reporterului clujulcultural.ro cu privire la finanţările de la stat, de la Primărie şi Consiliul Judeţean:

“Sprijin există, în apobări, logistică, bună voinţă. Dar nu în bani. Nu pot aştepta, să fac Balul în martie, până se dau banii (alocările de fonduri nerambursabile pentru instituţii şi ONG culturale, sportive şi de tineret n.r.). Deci ne descurcăm mai greu ca şi anul trecut”.

Bilete scumpe

Organizatorii au anunţat că biletele costă 150-350 pe scaun şi 450 lei la lojă. Ele se pot cumpăra online dar şi la Agenţia Teatrală.

 

 

 

 

2 Comments
  1. mihai 16 februarie 2016

    show Sinatra cu Hotia Brenciu… mai pe romaneste… WHAT THE FUCK?!

    Reply
  2. Anonim 15 februarie 2016

    Scump, dom’le, scump

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!