13 mai 2019

Atac dur la PSD, înainte de Gala UNITER: „România, o ţară pusă la poprire de incompetenţă şi furt”

By In Esenţial


La Teatrul Național „Lucian Blaga ” Cluj-Napoca are loc astazi , în premieră pentru Cluj, gala UNITER, cea mai prestigioasa gala a lumii teatrale din Romania.

Astăzi, la repetiții, conform siteului UNITER, președintele acestui for, actorul Ion Caramitru, a criticat dur guvernarea PSD-ALDE:

„Suntem la Cluj. La Cluj-Napoca. În escală și pentru infuzie de moral. Suntem cu Gala UNITER, cu tot, într-un spațiu cultural plin de energie și devoțiune pentru teatru și pentru tot ce are el mai bun: dragoste de viață, respect față de grai, studiu fără limite asupra relativității vieții, ironie adâncă, vis cu ochii deschiși”, spune actorul Ion Caramitru, președintele UNITER și amfitrionul Galei Premiilor UNITER, în așteptarea evenimentului. Și adaugă: „Vom decide aici, la miezul nopții, cine sunt colegii noștri de referință, ce reprezintă ei în viața unei Românii pusă la poprire de incompetență și furt. Dacă teatrul rămâne încă o oglindă a patimilor vieții, vreau să cred că aici, la Cluj, vom cere să trăim într-o țară mai cinstită, mai demnă, mai curată!”, a spus Caramitru pentru siteul oficial al Uniter.

Mai multe AICI

Gala e transmisa live text pe Clujulcultural.ro !

Gala Premiilor UNITER 2019 va fi transmisă live pe www.tvr.ro și pe www.uniter.ro, începând cu ora 21.00, în direct de pe covorul roșu.

De la ora 22.00, publicul va putea urmări evenimentul în direct pe TVR1 și Radio România Cultural.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.