Proiectul ‚I Love Cluj’ trece la o etapă superioară, o dată cu lansarea site-ului ilovecluj.ro, începând cu 13 Noiembrie, anunţă Andrei Mutu, fondatorul paginii de Facebook cu acelaşi nume.

“Prin eforturi susținute de a duce proiectul mai departe, site-ul “ilovecluj.ro, jurnal de cord” vine ca o etapa firească în dezvoltarea și consolidarea ,I Love Cluj’, beneficiind astfel de toată experiența acumulată până în acest moment. Îmi doresc ca prin noul site să exprimăm vocea unei comunități, un jurnal zilnic al motivelor pentru care ne iubim orașul și un for de întâlnire pentru oamenii ce își doresc să îl schimbe în bine. Țin să le mulțumesc pe această cale tuturor persoanelor care au sprijinit ca acest site să prindă viață” , spune Andrei Mutu, 24 de ani, fondator ‚I Love Cluj’.

macheta.lansare(2)

Pornit ca o pagina de facebook, “I Love Cluj” a devenit în timp foarte scurt un loc de întâlnire virtual pentru clujenii de pretutindeni şi pentru toţi cei care cunosc şi iubesc acest oraş, ajungând până în prezent la aproape 130.000 de fani. Reţeta a fost simplă şi a ajuns cu uşurinţă la inimile clujenilor: o colecţie de istorii personale, marcate prin fotografii, poveşti şi evenimente, în care fiecare se poate regăsi.

I Love Cluj’ joacă în prezent rolul de agora: este locul unde se strâng păreri, se anunță vești, se împărtășesc opinii, se povestesc întâmplări și experiențe, se transmit recomandări,  se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele  fețe ale orașului și emoțiile pe care le trezesc în locuitorii săi.

Această platformă virtuală a fost cel mai puternic semnal pe care comunitatea locală l-a transmis în ultimii ani, un semnal al dorinţei de a construi, împreună, un oraş pe care să-l iubim din ce în ce mai mult. De aceea, ‚I love Cluj’ lansează o invitaţie tuturor celor care găsesc zilnic motive să-i aprecieze şi să-i recomande pe cei din jur sau pe ei înşişi, administraţia locală, studenţii, ONG-urile, mediul universitar sau mediul de afaceri – comunitatea clujeană: ,Haideţi să scriem împreună o istorie frumoasă a Clujului, începând cu acest jurnal şi continuând cu tot ce ne înconjoară, în fiecare zi!’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.