10 octombrie 2014

Asociaţia Cluj Capitală Culturală Europeană primeşte idei de proiecte până în 17 octombrie

By In Actualitate

În urma întâlnirilor recente cu diferite inițiative și profesioniști din domeniul cultural, termenul limită de înscriere a ideilor de proiecte a fost prelungit până pe data de 17 octombrie 2014, anunţă departamentul de comunicare al Asociaţiei Cluj Capitală Culturală Europeană 2021, care derulează candidatura oraşului la acest titlu.

Asociația a lansat în cadrul unei întâlniri publice din data de 25 septembrie 2014 apelul pentru idei de proiecte prin care vă invităm să contribuiți la definirea programului pe care orașul îl prezintă în cadrul competiției pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

Selecția de idei de proiecte are ca scop definirea programului pe care orașul Cluj-Napoca îl prezintă în cadrul competiției pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Un număr de circa 15 proiecte emblematice vor fi dezvoltate în cadrul candidaturii. Alte 30 de proiecte relevante vor fi incluse în dosar. Restul schițelor de proiect eligibile vor fi păstrate în portofoliul de proiecte, care va fi dezvoltat după 2017, în cazul obținerii titlului.

wonder

Înainte de completarea formularului, citiți cu atenție descrierea liniilor de program pentru a vă asigura că proiectul pe care îl propuneți corespunde criteriilor solicitate.

Termenul limită pentru depunerea fișelor cu idei de proiecte este 17 octombrie.

Pentru întrebări: proiect@clujnapoca2021.ro
Mai multe informații privind liniile de program: www.clujnapoca2021.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.