3 august 2018

Americanii de la The Chainsmokers au fost senzația serii în prima zi la UNTOLD 2018

By In Actualitate

O noua poveste plină de magie a început cu The Chainsmokers imediat după spectaculoasa  deschidere oficială a festivalului Untold 2018. Parov Stelar au făcut, înainte, și ei, un show foarte bun.

Cluj Arena a fost plin până la refuz de participanți care au fost îndemnați de organizatori să își elibereze spiritul interior, vegheați de păzitorul ediției din acest an, Spiritul Lupului.

Atmosfera a fost una incredibilă, cu oameni dansând, cântand, țipând, bucurîndu-se de viață. Mii de oameni, suflet lângă suflet, la începutul acestui nou capitol al poveștii Untold, care se anuntă a fi cel mai bun de până acum, cu nume mari ale muzicii din întreaga lume: Prodigy, Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Tujamo și mulți mulți alții. Și cu o scenă trance cu un line up de zile  mari.

Duo-ul american THE CHAINSMOKERS a venit pentru prima dată în România, la UNTOLD 2018Cei doi membri, Alex Pall și Andrew Taggart au făcut un show bun, cu multe remixuri, inclusiv cu melodii din anii 80!

Stadionul a fost arhiplin, mai mult public ca în 2017 în prima seară chiar dacă a plouat o parte din concert.

Showul americanilor a fost dinamic, cei doi dialogând cu publicul permanent. Cei doi au dansat, au cântat, au coborât pe scenă de pe podiumul de DJ făcând permanent atmosferă, care a fost una tipic untoldistă.

Mari hituri ale celor doi au fost mixate la Cluj, și cântate la unison de un public care știa pe de rost melodiile celor doi!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.