15 iulie 2015

AmBilet.ro, cel mai nou serviciu de online ticketing. Află primele oferte de bilete!

By In Special
AmBilet.ro este cel mai nou serviciu de online ticketing lansat pe piaţa românească.

Un nou serviciu de ticketing este acum disponibil pentru cei care doresc sa beneficieze de sistemul print-at-home sau de bilete in format electronic (direct pe computer, telefon, tabletă etc)! Este vorba despre AmBilet.ro , care poate fi accesat  la www.AmBilet.ro.

Prin AmBilet.ro , doritorii îşi pot procura bilete la concertele favorite, le plătesc prin card iar acestea le sunt livrate imediat ce se efectuează plata, în format PDF, pentru a fi tipărite sau pentru a fi utilizate în format electronic, la faţa locului, pe telefonul mobil, tabletă etc. Biletele conţin un cod ce va fi scanat, precum şi toate datele spectacolului.

Acest sistem este comod şi rapid, scutindu-l pe consumatorul de evenimente de bătaia de cap de a se deplasa până la magazin pentru a achiţiona biletul în format fizic.

În momentul de faţă, AmBilet.ro pune la dispoziţia cumpărătorilor şi un număr limitat de bilete la preţ promoţional , pentru concertele Machine Head, Enter Shikari si Maximum Rock Festival , urmand ca, in viitor, acestia sa isi poata achizitiona bilete si la alte evenimente!

AmBilet.ro vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor de evenimente, pentru a le facilita acestora accesul la bilete, într-un sistem comod şi modern!

AmBilet.ro este un serviciu oferit de către Promusic Events .

Contact AICI

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!