Sunt 40 de ani de când cântă. 30 de ani de la lansarea primului album. 15 ani de la ultimul turneu în Cluj. Cunoscutul artist Alexandru Andrieş revine cu un concert aniversar la Cluj-Napoca. 

Împreună cu muzicieni de excepție: Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera, artistul va fi prezent la Cluj-Napoca într-un concert dedicat reeditării primului său album – „Interioare”, în variantă remasterizată.

Concertul va avea loc în data de 27 Septembrie 2014, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților Cluj, biletele fiind deja puse in vânzare la casieria CCS.

Biletele costă între40 şi 60 de lei.
andries

 

 

 

 

 

 

 

 

Cântăreț de folk, blues, jazz, arhitect, scriitor, poet,traducător, pictor, grafician, ARTIST. Alexandru  Andrieș  a cântat mereu cu săli pline, având un public extrem de variat ca vârstă și reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat.

 “Nu mă întrebaţi, nu ştiu când au trecut 30 de ani…dar e sigur că au trecut: primul meu disc, INTERIOARE, a apărut la Casa de discuri Electrecord în 1984 – şi suntem în 2014, nu-i aşa?” a spus Alexandru Andrieș, la relansarea  abumului„Interioare”, la una din Librăriiile Cărturești  din București.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.