Cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va debuta pe micile ecrane pe 16 iulie 2017, au anunţat, joi, reprezentanţii postului de televiziune HBO, în cadrul unui eveniment special, în care data difuzării primului episod din următorul sezon al show-ului a fost marcată pe un afiş încastrat într-un un bloc de gheaţă care a fost lăsat să se topească într-o transmisiune în direct pe Facebook, informează Reuters.

Emilia Clarke alias Daenerys Targaryen 

Peste este 100.000 de internauţi au urmărit această transmisiune de o oră pe serviciul Facebook Live, în timpul căreia un bloc de gheaţă a fost lăsat să se topească, încet, la flacăra unui foc. Transmisiunea a fost afectată de câteva probleme de ordin tehnic, care au cauzat întreruperi scurte ale streamingului video.

Al şaptelea sezon al serialului ”Game of Thrones”, aşteptat cu nerăbdare de fani, va fi însoţit de sloganul ”The Great War is Here” şi a fost amânat pentru vara acestui an, spre deosebire de sezoanele anterioare ale show-ului, care au avut premierele în timpul primăverii. Filmările pentru noul sezon au fost amânate de producători, deoarece aceştia au dorit să filmeze în iarna 2016-2017 o serie de scene cu peisaje hibernale, asociate regatului fictiv Westeros.

Un trailer lansat de HBO, joi, prezintă principalele familii nobiliare din Westeros care se pregătesc de război, scenele având suprapuse voci ale unor personaje cheie, care pronunţă fraze din sezoanele precedente, pentru a reconstrui istoria evenimentelor ce au dus la acea mare bătălie care va fi prezentată în sezonul al şaptelea.

În finalul trailerului, poate fi auzită vocea personajului Jon Snow care spune: ”Acelaşi lucru vine să ne ucidă pe toţi. Există un singur război care contează. Marele război. Şi el este aici”.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Al şaptelea sezon al serialului ”Game of Thrones” va avea premiera pe 16 iulie şi va include şapte episoade.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018 şi va conţine şase episoade.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

În septembrie, ”Urzeala tronurilor” a câştigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv la mult râvnita categorie ”cel mai bun serial-dramă”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.