Renumitul folkist Cătălin Condurache a fost condus ieri pe ultimul drum. El s-a stins marți la doar 63 de ani după o lungă bătălie cu o boală incurabilă.

Înmormântarea a avut loc în Cimitirul Mănăștur, Capela Nouă. E același cimitir unde se odihnește alt mare dispărut, prieten cu Cătălin Condurache, actorul Călin Nemeș…despre care Cătălin a scris frumos….

Primăria, Consiliul Județean si alte instituții publice au trimis coroane. Au participat  muzicieni cum ar fi Sandy Deac, partenerul lui Condurache în ultima formație a acestuia intitulată ”Golden Folks”,  Costi Cămărășan, Emeric Imre, Adrian Ivanițchi, membrii ale trupelor Desperado, Shabbah, cu care ”Cătă” a cântat…. De asemenea, poetul si psihiatrul Paul Chetreanu, prieten foarte bun cu Condurache, multe alte persoane publice dar și prieteni, amici, apropiați, sportivi din zona tenisului si baschetului, oficiali ai Băncii Transilvania etc. Atmosfera a fost extrem de tristă,  familia și lumea muzicii este foarte afectată de plecarea lui Cătălin….

În urma lui rămân albumele și înregistrările lui, hituri ale muzicii folk, familia, breasla folk și mulți prieteni îndurerați.

Foto Zoli Szucs, Zet Art

Slujba a fost oficiată de părintele Bogdan Ivanov, fost purtător de cuvânt al Mitropoliei Ortodoxe. 

Tot în această săptămână, dar miercuri a fost înmormântat un alt muzician important al Clujului și României, Rodion Ladislau Roșca.

Foto de Zoli Szucs/Zet Art Studio

Vă recomandăm să ascultați un hit compus de Cătălin, interpretat împreună cu formația Shabbah: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.