Actriţa Scarlett Johansson a intentat, joi, un proces împotriva Walt Disney Co., acuzând că i-a fost încălcat contractul atunci când “Black Widow” a fost lansat pe Disney+, scrie The Hollywood Reporter.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles se arată că “Black Widow” a primit o lansare exclusivă în cinematografe atunci când Johansson şi-a semnat acordul.

Wall Street Journal, care a anunţat procesul, relatează că surse apropiate lui Johansson estimează că decizia de a lansa filmul concomitent pe Disney Plus a dus la pierderi de bonusuri de 50 de milioane de dolari. 

Variety scrie că echipa juridică a lui Johansson a declarat că reprezentanţii actriţei erau îngrijoraţi că „Black Widow” va debuta pe Disney Plus chiar înainte de pandemia de coronavirus. Ca parte a procesului, ei au schimbat e-mailuri cu echipa vedetei care a cerut studioului să garanteze că „Black Widow” va avea premiera exclusiv în cinematografe.

Pe 9 iulie, „Black Widow” a înregistrat un record de box-office în epoca pandemiei, cu 80 de milioane de dolari în America de Nord, şi a câştigat 78 de milioane de dolari în străinătate şi 60 de milioane de dolari pe Disney Plus.

Vânzările de bilete au scăzut puternic în săptămânile următoare. În prezent se ridică la 319 milioane de dolari la nivel global, unul dintre filmele Marvel cu cele mai mici încasări din toate timpurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.