Actrița Oana Mardare de la Reactor de creație și experiment, un teatru independent clujean situat pe strada Petofi Sandor nr 4, a fost luată pe sus și băgată în dubă de jandarmi în timpul mitingului anti LGBT și de susținere al familiei tradiționale organizat astăzi, de la ora 13.00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca de partidele Noua Dreaptă (ND), Partidul România Unită (PRU) și Partidul România Mare (PRM).

Oana Mardare a terminat facultatea de teatru a Universității Babeș-Bolyai, are un masterat la Barcelona și este membru fondator al teatrului independent Reactor de creație și experiment, care s-a impus în trei ani pe scena independentă din Cluj-Napoca și a cărui spectacole au fost premiate la festivaluri mari din România. De asemenea se bucură de succes de critică. În acest moment, este cel mai dinamic teatru independent din Cluj alături de teatrele Creat.Act.Enjoy sau Zug.zone. 

Siteul Clujulcultural.ro a scris deseori despre spectacolele și evenimentele de la Reactor. Găsiți toate articolele despre zona independentă la secțiunea teatru de pe site.

Oana Mardare (c) pagina personală de Facebook

Precizăm că dimineață, între 10-12 a avut loc un primul marș din istoria Clujului  al comunității LGBT, fără absolut nici un incident. O relatare de la marș puteți citi AICI

Revenind, reporterii Pressone.ro au scris pe pagina oficială de facebook a siteului și au postat fotografii cu incidentul.

Iată ce au scris aceștia:

”A fost o manifestație obscenă”, spunea la microfon unul dintre liderii grupării Noua Dreaptă când, din public, a fost întrerupt de o tânără care purta un tricou de la marşul LGBT.

”A fost un simplu marș, fără nimic obscen”, a intervenit ea.

”Luați-o de aici! Nu are nicio legătură cu evenimentul nostru. E o instigatoare”, a venit replica, moment în care jandarmii s-au executat.

I-au cerut tinerei să se legitimeze, dar ea a refuzat, motivând că n-are buletinul. Jandarmii i-au cerut să-i însoțească spre dubă, dar tânăra s-a opus categoric: ”Vreau să asist până la capăt la discursurile de aici. Sunt într-un loc public, am dreptul să fac asta”.

Au urmat secvențe uluitoare. Mai mulți jandarmi au târât-o pe tânără spre dubă. ”Vreau să-mi iau bicicleta și să plec acasă”, a venit rugămintea în lacrimi a tinerei, care s-a așezat pe caldarâm, opunând rezistență. În final, jandarmii au luat-o pe sus și au băgat-o în dubă, îmbrâncindu-i pe jurnaliștii aflați în zonă”.

La manifestaţia organizată de Noua Dreaptă, PRU şi PRM au participat circa 100 de persoane, a scris Pressone.

Reporterul Clujulcultural.ro a recunoscut-o pe tânără în persoana actriței Oana Mardare.

Oana Mardare luată pe sus de jandarmi. Foto RAUL ȘTEF, Pressone.ro

Fotografiile au fost realizate de Raul Ștef de la Pressone.ro

FOTO: Raul Ștef, Pressone.ro

Oana Mardare băgată în dubă.

FOTO Raul Ștef, Pressone.ro
FOTO: Raul Ștef. Pressone.ro

Vom reveni.

UPDATE 1

Poziția oficială a jandarmeriei:

În data de 01.07.2017, pe timpul desfășurării unei manifestări publice autorizate, sub egida ‘Miting pentru normalitate’, organizată de către Partidul Noua Dreaptă – Filiala Cluj-Napoca și Partidul România Unită – Organizația Județeană Cluj, în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj=Napoca, o persoană de sex feminin s-a deplasat cu o bicicletă în imediata apropiere a locului în care organizatorii țineau un discurs, trecând la adresarea unor cuvinte și expresii de contestare a legitimității desfășurării adunării publice, fapt ce a provocat întreruperea acesteia.

Deși a fost somată de către efectivele de jandarmi din dispozitiv să înceteze actele de tulburare și întrerupere a adunării publice, precum și să părăsească locul desfășurării acesteia, persoana în cauză a refuzat.

Pentru evitarea unei posibile stări conflictuale cu participanții la adunarea publică, a fost condusă la sediul Secției 2 Poliție, unde s-a procedat la legitimarea acesteia și stabilirea identității, precum și efectuarea de verificări privind posibila încălcare a prevederilor Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice”.

UPDATE 2: 

Poziția Actriței Oana Mardare:

”Nu, nu sunt ok. Nu am înțeles nimic din ce s-a întâmplat azi. Din momentul în care am deschis gura într-un spațiu public, la o manifestare publică, într-un mod pașnic și pacifist și am fost luată pe sus… din momentul ăla nu am mai înțeles nimic. Asta e și problema mea în fond: nu înțeleg multe dintre lucrurile care se întâmplă în jurul meu. N-am înțeles de ce am fost azi dimineață la un marș de solidaritate în Cluj, la marginea Someșului, feriți de privirile oricărui clujean care s-ar putea simți jignit de câteva sute de oameni care promovau iubirea și drepturile omului. N-am înțeles de ce în Piața Avram Iancu e autorizată fără nicio problemă o manifestare care promovează ura și discriminarea. N-am înțeles de ce, eu cetățean, nu am voie să stau să ascult ce zice celălalt cetățean și să îmi permit să corectez afirmațiile lui eronate. N-am înțeles de ce eu, cetățean, sunt scoasă cu forța din spațiul public când le spun că, dacă mă lasă, plec de bună voie după ce se termină manifestarea la care vreau sa particip, pentru că mă interesează sincer să ÎNȚELEG. N-am înțeles de ce jandarmeria este agresivă cu un om care nu e agresiv. De ce sunt acuzată de violență când nu am fost violentă, de consum de alcool când nu consum alcool, de rebeliune când nu am fost rebelă. N-am vrut scandal. Revoluție. Atenție. N-am vrut să fiu curajoasă. Am vrut doar să văd câți oameni sunt în Piața Avram Iancu și să aud ce tip de discurs este considerat potrivit pentru „centru”. Dar mi-am permis să nu fiu de acord. În centru centrului. Și… asta nu se face.

Nu sunt ok. Nu mă așteptam la asta. Sunt și o să fiu câteva zile tristă și (mai) pierdută în toate neînțelegerile mele… Mulțumesc celor care s-au solidarizat cu tristețea mea”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

69 COMENTARII

 1. Felicitări Jandarmerie și Asociatiei OGVPPFA pentru aplanarea situației care putea degenera…lucru ce sa urmărit.
  Asemenea comportamente nu-și au loc într-o comunitate civilizata unde toți trebuie sa ne respectam atât convingerile cat și crezul.

  • Intr-o societate unde militam pentru libertatea cuvantului, este inadmisibil ca ‘JANDARII’ sa ia pe sus omul liber de pe strada, pentru simplul fapt ca ROSTIT UN ADEVAR, chiar daca acesta contrazice crezul ‘vorbitorului’

 2. E GREŞALA EI, CĂ S-A DUS LA O ASTFEL DE MANIFESTAŢIE!ÎNSĂ NU AŞA SE PROCEDEAZĂ ÎNTR-O DEMOCRAŢIE, UNDE AR TREBUI SĂ PRIMEZE DIALOGUL PRO, CONTRA, ŞI NU MONOLOGUL! IAR DACĂ UN ORAŞ PRECUM CLUJ, NU ŞTIE SĂ-ŞI RESPECTE, PROPRILE VALORI CULTURALE, ÎNSEAMNĂ CĂ NU LE MERITĂ!

 3. nu este okay cum a reacționat. Trebuia sa ii lase în idioțenia lor. La ce se aștepta cu acel comentariu? În momentul în care au făcut o demonstrație anti-lgbtq în aceeași zi cu parada lgbtq, și se mai și numesc “Noua Dreapta”, chiar avea impresia ca poate purta o discuție civilizata, contradictorie cu ei? Și, în plus, ar fi putut accepta sa meargă la secție fără vreo cearta. Oamenii militează pentru drepturi egale și pentru persoanele lgbtq+, și penubilele de genul asta dau doar paie focului aprins de încuiați. Și înainte sa spună cineva ca ceea ce am zis zic fiindcă nu înțeleg ce înseamnă să faci parte din comunitate, țin sa menționez ca și eu la rândul meu sunt o mândră membră a comunității lgbtq+.

 4. Ce rusine, o replica din public (”A fost un simplu marș, fără nimic obscen”, ca raspuns la aberatiile starostelui manifestatie de “drepti”) ni se repovesteste ca “adresarea unor cuvinte și expresii de contestare a legitimității desfășurării adunării publice, fapt ce a provocat întreruperea acesteia.”
  Mersi, dar la video se poate uita oricine.

 5. Ba, reduși sub nivelul mări, in primul rand, este o actriță ce a dezvoltat pe plan teatral Clujul si ar trebui sa.i pupați mâinile si sa.i mulțumiți pentru faptul ca a ajutat Clujul sa iasă in evidenta, sa fie apreciat pe plan cultural.
  In al doilea rand, mozanci ai societăți,cum va permiteți voi care nici 10 clase n.ați terminat, dar atmiteri o facultate plus masterat, sa ii mânjiți imaginea făcând.o “descreierata, isterica”, sa nu uitam ca cel ce a dat dovada de isterime, in fond psihologic, a fost cel ce își exprima discursul de cacao fiind întrerupt de o contradicție si dând o replica cu o dovada certa de ieșire din temperament.
  Vo ..faceți UE de ras si întreaga planetă, nici nu știți cate amenzi i.a țara asta din cauza voastră si va mirați dc nu cresc salariile si pensiile, din cauza voastră suferim toți.

  Concluzia mea e ca, aveți prea multe figuri in cap,va credeți in evul mediu sau ceva, pot spune ca familia tradițională este un stereotip toxic creierelor voastre si zic sa ieșiți puțin la aer ca nu strica.

  Comment editat pentru limbaj licentios

 6. Daca in ziua de azi nu-i accepti pe poponari, esti considerat anormal sau nazist, si-ti sar in cap toti cei cu “viziuni largi” 🙂

  • +a se vedea tovarasul de sus “faceți UE de ras”. Cu tot respectul, nu e normal sa o iei la c…u si sa mai strigi si in gura mare ca e normal si iti trebuie si drepturi.

   Redactia: comment editat pentru limbaj licentios.

  • hai sa nu mai acceptam nici artistii ca prea sunt altfel , hai sa nu mai acceptam poetii sau scriitorii, hai sa nu mai acceptam persoanele cu dizabilitati…. sau mai simplu hai sa nu ne mai acceptam …. pe criterii zonale sau de ce nu pe criterii de rasa…si sa ne miram ca sunt altii cu ‘viziuni largi’ si ne sar in cap D-le G.G.

 7. Totul a fost legal,ba chiar foarte tolerant din partea jandarmeriei!daca dra facea crizele de isterie si nesupunere la somatiile jandarmilor intr o tara din vestul Europei,de ex in tara unde si a luat masteratul,era luata pe sus mult mai rapid ,fara discutii si in mod sigur amendata usturator!in primul rand pt nesupunere la somatia autoritatii jandarmilor!democratia inseamna inainte de toate respectul regulilor societatii,dar asta presupune cunoasterea lor mai intai…un om de cultura are menirea sa educe populatia prin ceea ce transmite prin creatia sa dar asta nu poate contraveni regulilor elementare de convietuire…

  • Bai omule ai nevoie de ochelari? Nu a făcut nici o isterie pana gând a fost atacată. A venit la marș și când a vrut sa asculte ce spune și cealaltă parte a fost luate pe sus de jandarmi…?

   Redactia: comment editat pentru limbaj licențios.

   • Ailaltă parte nu s-a dat chiar cu curu de pamanT!!!!! Putea să plece liniștită după primele replici…da na, nu căzuse cortina!!!

   • “Bai omule”… Nu auzi ca dupa ce a venit, a inceput sa cârâie si sa spuna ca nu e de acord cu manifestarea?! Si ce daca nu e ea de acord? Era libera sa plece, sau “sa schimbe canalul”…

 8. Pentru stări confuze exista tratamente de specialitate. Îți recomandat, rătăcită doamnă, sa te adresezi unui specialist în echilibru psihic cu rugămintea sa te ajute sa părăsești nebuloasa în care te afli. Bănuiesc ca stările de incertitudine care te stăpânesc au la bază superficialitatea și diletantismul cu care ai înțeles să parcurgi nivelul licență urmat în aceleași condiții de studiile masterale, obținute exclusiv cu efortul de a demonstra fidelitatea fata de valori reprobabile și obedienta mediocrității. Îmi amintești de modul în care marele Tutea a definit democratia: sistemul social care face posibila existenta idiotului alături de geniu. Cred ca te-ar ajuta și predicile răposatului Bartolomeu Anania, care a evidențiat că cei care tine pun anormalul în rang de normal. Dumnezeu sa te aibă în paza!!!

  • Pe tine sa te aiba Dumnezeu in paza! Pentru ca si dvs sunteti la fel de inceata ca toti ceilalti! Si rautatea nu tine deiubirea Domnului!!! El are grija de noi, fara pedepse.

   • Doamna pot sa va spus ca va mulțumesc pentru acest comentariu. Este adevarat ceea ce ați scris dumneavoastră. Motivul principal pentru care nu ma mai duc la biserica sunt oamenii care il portretizează pe Dumnezeu ca un zeu răzbunător ce te va pedepsi dacă nu-i faci voia. Nu-i așa! Dumnezeu nu ne-a dat degeaba liberul arbitru, nu ne-a dat șansa sa alegem ca sa facem voia lui.

    • Esti foarte confuza in ceea ce spui. Dumnezeu ne-a dat intradevar liibertatea de a alege, de a alege sa facem voia Lui sau voia noastara ceea ce ne place noua . Din pacate homosexualitatea cade in a doua categorie. Ei NU fac voia lui Dumnezeu ci ceea ce le place lor ! Biblia este foarte clara in privinta asta . Nu te mai minti , Iubirea lui Dumnezeu este impletita cu Dreptate , Adevar si Respingera pacatului , in prezenta lui Dumnezeu nu poate coexista pacatul .

  • Mai femeie, nu bagă religia in aceasta discuție ca îți aduc și eu aminte de câteva păcate pe care sunt destul de sigura ca și tu le-ai făcut. Așa ca taci dracu din gura cu toate c…e astea pe care le spui doar ca sa ai Argument pentru a fi închisă la minte. Care e treaba ta ce fac ceilalți omeni? Nu inteleg de ce freacă pe toți grija de homosexuali și cum va distruge religiozitate voastră faptul ca exista oameni diferiți de voi.

  • Bine ca Tutea si alti nazisti nu au nici o incertitudine. Asta e si marele avantaj al unei dictaturi: nu mai trebuie sa te gandesti daca ai dreptate sau nu, au stabilit altii deja pentru tine.

   Normal inseamna doar “in norma”, adica la o deviatie standard the medie. Atat. Din punctul asta de vedere, chiar daca categorizezi oamenii pe 10 sau 15 dimensiuni, este foarte greu sa gasesti oameni care sunt in norma pe fiecare din cele 15 dimensiuni. Si cel mai absurd mi se pare cand vine un grup oarecare de oamenii fara incertitudini si se apuca sa stabileasca pentru ceilalti care e normalitatea si cine e anormal (de obicei oricine gandeste diferit de ei).

   “Problema cu lumea este că oamenii inteligenţi sunt plini de indoieli, in timp ce cei proşti sunt plini de certitudini.” – Charles Bukowski

 9. Oana Mardare a avut marele curaj să încerce să argumenteze cu demonstrantii. Probabil că a avut și o doză de naivitate dar era dreptul ei să tulbure apele, să “facă circ” într-o țară liberă. Este dreptul oricărui cetățean să-și apere punctul de vedere în public, în mod ne-violent, să răspundă clar, cu voce tare ideilor cărora i se opune. Așa cum demonstranții au dreptul să-și exprime gălăgios punctul de vedere așa au și contra-demonstranții acest drept. În această situație poliția trebuie să faciliteze o demonstrație pașnică și să mențină ordinea, dar nu și liniștea publică. “Circul pașnic” este esențial pentru menținerea păcii și stabilității sociale și cei cărora nu le place să-și aducă aminte de absurditatea zilnică și de frica permanentă din timpul dictaturii.

  • Nu trebuia sa se puna cu debutul pe jos! Nu s-a legitimat, nico in duba nu a vrut. Parerile ei nu era cazul sa si le expuna aici, ci la manifestația de dimineata. Lipsa de bun simt, poate doar lipsa de maturitate psihică. Nu a fost o dezbatere publică, lucrurile puteau degenera.

 10. Felicitari jandarmeria. Femeia a incalcat legea si a instigat la scandal.

  Are dreptate ca noua dreapta e stupida? Da. E ok modul in care si-a exprimat frustrarea? Nu.

   • Ia dute tu in galeria echipei Dinamo București îmbrăcat cu tricoul echipei Steaua București și încearcă sa le explici celor din galeria echipei Dinamo ca ar fi mai bine sa susțină echipa Steaua București, cam despre asta a fost vorba și în acel miting,iar daca jandarmii nu o luau de acolo era linsata și atunci veți fi spus ca jandarmii nu și-au făcut treaba, citește legea 60/1990 art3 si art 4, acolo te vei lămuri ce a făcut doamna!

 11. Nu este admisibil ca jandarmii sa se comporte asa.
  Nu este admisibil ca ZECI DE OAMENI sa stea cu telefonul/aparatele in mana si sa nu intervina.
  Nu este admisibil sa comentezi (video) “Le ia apararea homosexualilor si mai este si femeie”.
  W.T.F?!

 12. Este foarte trist ca majoritatea nu cunosc legea in tara natala, dar fiecare are tupeul sa comenteze ca ar trebui facut cum il/o taie capul, ca asa e in conformitate cu “statele europene”.
  Inainte de a mai face afirmatii aberante, oameni buni, CITITI LEGEA,INFORMATI-VA, E LA INDEMANA FIECARUI CETATEAN!
  Si mai trist e ca domnisoara din video putea evita o asemenea drama, specifica meseriei pe care o practica, prin simpla conformare la cerintele organelor abilitate si obligate sa ia masuri in astfel de cazuri, ceea ce, de fapt, era obligatia ei in acest caz, de altfel PREVAZUTA IN LEGE!
  Dorim sa avem o tara europeana, dar incurajam nerespectarea normelor legale si sociale..

  • Va Rog sa mentionati exact legea pe care a incalcat-o domnisoara.Asta e abuzul jandarmeriei si cenzura dezbaterii,conform cu legea in UNIUNEA EUROPEANA care supersede legea romaneasca,create ce a patit domnisoara Este abuz,cenzura si arest politic. Romania nu e mai Sus de UE si are obligatia ca membra UE sa respecte legile UE, spre norocul Romanilor asupriti si manipulati de idioti pro Rusia.

   • Deci
    1.Legea europeana nu “supersede” )) legea romaneasca de ORDINE ci o completeaza ,principale sunt legile din Romania.
    2.Acolo nu era o dezbatere ca nu erau invitate ambele parti,daca doamna/domnisoara ce e ea credea ca participarea ei ar fi fost de bun augur se inseala ,fiecare are dreptul la parerile lui si nu e de datoria ei sa le schimbe,daca crede ca poate face asta se supraestimeaza.
    3.Daca tot esti cetatean european sau mai bine zis ai pretentia ca esti si te folosesti de dreptul ca poti participa la orice adunare publica ca e dreptul tau ar trebuii sa stii ca e si obligatia ta sa te legitimezi atunci cand fortele de ordine iti cer pentru ca e legal.
    4.Rusia nu are nici o treaba cu treaba asta ,probabil ca ai frustarile tale ,poti sa ti le pastrezi
    5.Daca domnisoara/doamna se legitima si vorbea deschis despre intentiile ei si nu incerca sa smechereasca fortele de ordine ,cineva sigur ii explica situatia si ca nu e de bun augur prezenta ei acolo ,ca lucrurile degenreaza in situatii de genu si probabil pleca acasica pe bicicleta exact cum voia dansa dupa ce s-a panicat ca a vazut ca nu merge smechereala si a inceput sa planga si sa se tavaleasca pe jos.
    6.Sper ca te-am luminat ,acum doar sa ramai asa(slabe sanse,de obicei oamenii ca tine,doar cu drepturi,raman in intuneric ce e grav e ca nu stiu ca sunt acolo.)

 13. Acest articol este penibil. As putea trece cu vederea multiplele greseli gramaticale, precum si faptul ca e scris intr-un mod foarte neclar (si in consecinta trebuie recitit de mai multe ori ca sa poti sa intelegi despre ce e vorba).

  Problema mai grava aici este cat de partinitor este articolul. Din informatiile care reies din articol, domnisoara Mardare nu are dreptate. Legea spune foarte clar ca esti obligat sa te legitimezi cand ti se cere, si in cazul in care nu poti fi legitimat, poti fi condus la sediul politiei (cu forta, daca e nevoie).

  A fost domnisoara Mardare bagata in duba fara niciun motiv? Nu. A fost domnisoara Mardare batuta? Nu. In consecinta, nu vad nicio problema aici cu comportamentul politiei.

  Pe langa asta, cu toate ca articolul evita sa intre in detalii despre ce facea ea la acel miting, cred ca este destul de clar ca avea un efect disruptiv.

  Si in ultimul rand, nu inteleg de ce articolul incepe cu paragraf imens care descrie “meritele” domnisoarei Mardare. Ce importanta are unde a facut ea masterat pentru relatarea a ceea ce a avut loc? Asta ar fi putut merge, eventual, undeva la sfarsit.

  P.S.: Thomas mendel, ce anume e urat? Niste politisti care isi fac datoria si respecta litera si spiritul legii?

  P.P.S.: Sunt 100% pentru drepturile LGBTQIA.

  • Unde vezi tu polițiști aici? Polițiștii nu procedează așa..numai jandarmii care de obicei ascultă ordinele ca niște câini bine dresați

 14. Mi se pare normal ce s-a intamplat. Sa zica mersi ca nu si-a luat bataie. Avand in vedere ca nu s-a legitimat si s-a opus. Trebuia sa mearga frumos la duba si la sectie sa se lamureasca treaba nu s-a faca scandal.

 15. 13. Dacă persoana refuză să se legitimeze ori să dea relaţii cu privire la identitatea sa, i se atrage atenţia pe un ton ferm şi autoritar că fapta sa constituie contravenţie şi se sancţionează conform legii.

  14. Dacă persoana refuză în continuare să prezinte actul de identitate, poliţistul efectuează controlul corporal, iar în situaţia în care găseşte actul, după stabilirea identităţii îi aplică sancţiunea contravenţională.

  15. În cazul în care în urma efectuării controlului persoanei, actul de identitate nu se găseşte asupra persoanei, poliţistul încearcă să stabilească identitatea prin celelalte procedee de identificare (IMAGETRAK, AFIS 2000, etc).

  16. Dacă nu se poate stabili identitatea, persoana în cauză este condusă la sediul poliţiei , verificarea situaţiei acesteia şi luarea măsurilor legale, după caz, realizeazându- se în cel mult 24 de ore, ca măsură administrativă;

 16. i s-a cerut cartea de identitate.. nu a avut-o, trebuia sa mearga la sectia de politie pentru verificari si se intorcea.. procedura standard in orice stat civilizat in lumea asta

 17. Urat de tot,are mizerie pentru Cluj.
  As cere reacția primarului la treabă aceasta, as mai cere și să scuture un pic capii Jandarmeriei și a politiei să înceapă să adopte comportamente mai europene. Astăzi a fost Rusia

  • Hai sa fim seriosi. I s-a cerut in baza legii sa se legitimeze si nu a avut asupra ei cartea de identitate. I s-a cerut sa mearga la sectie sa fie legitimata acolo si a refuzat facand crize de isterie. Daca se aplica legea in 10 secunde era in duba, nu se statea la povesti. Cum sa iti permiti sa refuzi legitimarea si sa refuzi sa fii condusa la sectia de politie punandu-te in fund? A cautat scandalul cu orice pret

  • De ce? Cei de la ora 13 au fost la marsul dela ora 10? A decurs fara niciun eveniment. Deci nu au fost. Ea si-a cautat-o. S-a dus la marsul de la ora 13 si a inceput sa strige. Cine a pus-o?Iar jandarmii au avut dreptate, pentru ca atunci cand este chemata jandarmeria la un eveniment, indiferent ca esti vinovat sau nu, la cererea jandarmilor, ai obligatia sa te legitimezi. Asta e legea. Faptul ca ea s-a crizat si s-a trantit pe jos nu tine de atitudinea jandarmilor. Tine de atitudinea ei.

  • Acolo vor sa ne duca…Noua Dreapta, Coalitia pentru Familie si BOR…aproape de Rusia. Mizeriile astea extremiste trebuie inchise ca sa nu mai produca pui.

  • Primarul ar trebui sa reactioneze oferind premii jandarmilor implicati. Sa ii para bine ca nu si-a luat si niste spray sau bulane.

  • De ce? Pentru ca a refuzat să se legitimeze??? Daca e actrita e mai presus de lege??? De ce nu o scos frumos buletinul si nu avea nimeni motiv sa o duca in dubă…da nu..acuma toti aveti drepturi da obligații nici unul…

  • Prietene, habar nu ai ce inseamna ” comportament european” cand vine vorba de tratament aplicat persoanelor de catre fortele de ordine. In Romania sunteti tinuti in puf fata de alte tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.