11 iunie 2020

Actorul Costin Mărculescu a murit

By In A 7-a

Actorul Costin Mărculescu, care urma să împlinească 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit mort, joi seară, în locuinţa sa. Vecinii săi au dat alerta, pentru că acesta nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă. Anunțul a fost făcut în emisiunea Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1, conform Libertatea.ro

Potrivit unor surse din cadrul ISU, actorul a fost găsit mort cada sa. Mai multe echipaje au intervenit, după ce vecinii au alertat autoritățile. Un reporter al emisiunii Extra Night Show a relatat că vecinii au înceut să se îngrijoreze după ce nu l-au văzut de mai multe zile. Câinele actorului lătra încontinuu, iar apoi s-a spart o țeavă din apartamentul lui Costin Mărculescu, fiind inundate și alte apartamente.

Costin Mărculescu, devenit cunoscut în urma rolului din “Liceenii”.

Actorul Costin Mărculescu a murit

 “Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter A1. Costin Mărculescu a debutat în televiziune la vârsta de 15 ani, respectiv în anul 1984. Un an mai târziu a jucat în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”. El a devenit cunoscut însă în urma rolului din “Liceenii”, unde a jucat alături de Ștefan Bănică jr, Oana Sârbu, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc. De-a lungul carierei sale, Costin Mărculescu a fost invitat în sute de emisiuni de divertisment și a avut colaborări cu mai multe teatre din țară. În 1999, el a înființat Școala Artistică de Modelling și Dans Sportiv “Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu”. 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.