10 decembrie 2019

A murit solista trupei Roxette. Marie Fredriksson avea 61 de ani

By In Cooltura

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani, potrivit unui anunţ făcut de managera artistei, scrie Adevărul.

Ea a concertat la Cluj cu trupa ei, Roxette, pe Cluj Arena.

Era dintre cele mai populare cântăreţe din lume, Marie Fredriksson. Ea a murit pe 9 decembrie. 

„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze.

În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv.  Jumătatea solistei din Roxette, Per Gessle, a transmis un mesaj prin care îşi exprimă durere: „Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Nimic nu va mai fi la fel fără tine!“.

În 2002, Marie Fredriksson a descoperit că are o tumoare pe creier şi a fost operată, însă şansele de supravieţuire erau de doar 25%. Cântăreaţa a supravieţuit şi a trecut printr-o perioadă de recuperare extrem de dură. În albumul său solo, „The Change“, lansat în 2004, Marie Fredriksson a cântat despre experienţa prin care a trecut. 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.