9000 de rockeri la We are rocking the City

Actualitate Cooltura

We are Rocking the City, festivalul rock al Clujului, ajuns la a III-a ediție, a reușit să impresioneze peste 9000 de festivalieri prezenți la eveniment. Aceștia au scandat, au cântat și au vibrat la unison cu artiștii lor preferați.

Între 23-25 septembrie, pe Platoul Sălii Sporturilor, festivalul a reunit cele mai în vogă trupe rock românești, generând un intens interes pentru iubitorii de muzică rock, o zonă insuficient speculată pe piață, în ciuda numărului mare de fani ai genului. Cu siguranță, printre numele deosebit de așteptate au fost Alternosfera, Bucovina, Negură Bunget, Implant pentru refuz, Firma, Dirty Shirt, trupe care au uimit prin energie și complexitate.

14449818_1064313463682232_2822427004697984672_n

Atmosfera a fost extraordinară, coeziunea creată de cei cu pasiuni comune fiind de neînlocuit. La toate acestea au contribuit, de asemenea, elementele de design, muzica bună, sonorizarea impecabilă, energia publicului si mâncarea deosebit de gustoasă a celor de la Mc Milano, Fishbox, Cimbru, La Nu Știu Cine, Hip-Dog, cafeaua de la Coffee Addicts, care ne-a oferit un plus de energie, dar și activitățile celor de la Beard Brothers. O surpriză a fost și apariția spontană a unei mirese excentrice, o împătimită a rockului, care a îndrăznit să rupă stilistic unitatea ținutei prin purtarea unor încălțări sport extrem de simpatice. Reacția publicului a fost entuziastă și generoasă, mireasa fiind purtată îndelung pe brațele mulțimii.

 

“Am avut parte de trei zile pline de entuziasm și energie. Ne-am bucurat alături de fani, deși vremea a fost puțin cam rece pentru un festival outdoor. În ciuda acestui lucru aplauzele nu au încetat să curgă, zâmbetele să fie pe fața tuturor, iar muzica să răsune. Mulțumirile noastre merg atât spre trupe și colaboratori, cât și spre miile de oameni faini care au alcătuit un public de milioane” declară Bianca Szocs- organizator We are Rocking the City.

 

Evenimentul este susțnut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj-Napoca

Parteneri: Ciuc Premium, British American Tobacco, Electric Group, Live Rental, Dobra Wine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *