7 august 2018

9 scene și zeci de artiști la UNTOLD, pentru toate gusturile

By In Cooltura

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD s-a încheiat într-un mod grandios, cu un spectacol deosebit. Însă, cu toate că, în general, atenția publicului a fost concentrată pe artiștii de renume național și internațional care au urcat pe Main Stage, au fost alte opt scene, pentru gusturile tuturor participanților.

Anul acesta, în cadrul festivalului au fost 9 scene, cu două mai multe decât anul trecut. Ceea ce a fost în plus față de ediția anterioară a fost apariția scenelor Trance și Earth Spirit.

Scena Galaxy a fost montată în interiorul Sălii Polivalente și aici au prestat artiști precum Jamie Jones, Paula Temple, dar și Solomun, care a atras atât de mult public, încât organizatorii au fost nevoiți să oprească accesul, fiindcă sala și-a depășit capacitatea de 7200 de locuri.

Pe platoul din fața Sălii Polivalentă a fost amenajată scena Alchemy by Absolut, unde au urcat artiști precum Grasu XXL, Borgore, Dj Shiver sau Deliric și unde, seară de seară, au dansat și au sărit mii de oameni pe ritmurile oferite de artiști.

Scena Alchemy

De departe una dintre cele mai apreciate scene dintre cele care se adresau unui public mai restrând a fost Time by Ursus, calitatea artiștilor și a muzicii fiind foarte apreciată printre festivalieri. Ori de câte ori treceai prin zonă, auzeai voci care spuneau „aici e cea mai bună muzică din tot festivalul!”. Aici au prestat artiști precum Pascal Junior, Steff Da Campo sau Dobrikan.

Forrest by BT a fost „sanctuarul” pentru mulți artiști români ai momentului, precum Mihail, Alexandrina sau The Motans, unde atmosfera a fost una liniștită, iar festivalierii, deși mulți la număr în fiecare seară, puteau să stea pe iarbă să se relaxeze și să asculte muzică de calitate.

Scena Day-Dreaming by Kaufland a adus în fața publicului de la Untold artiști precum Black Coffee, Satori Live sau Darai Lama și, deși mai restrasă, s-a bucurat de numeroși festivalieri care s-au bucurat de muzica electronică ce a răsunat printre copaci.

Pe noile scene, Trance Stage și Earth Spirit, care s-au axat pe un public mai nișat, cu preferințe mai deosebite, au prestat artiști precum Marlo, ATB, Indios Beta sau The Nagwara.

Pe departe cel mai inedit loc de dans și petrecere a fost Tram Stage, unde festivalierii au putut să petreacă în tramvai. Acolo, în ciuda căldurii și a spațiului restrâns, oamenii au dansat, înghesuiți, s-au urcat pe scaune, au țopăit. Cei care nu au vrut să intre în tramvai s-au bucurat de ritmurile oferite de Clanker Jones, Andrei Mureșan sau Aurik, chiar în fața scenei.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.