Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat luni, 9 august, într-o conferință de presă cele mai importante borne ale weekend-ului de la Bonțida., chef marketing officer, s-a arătat surprinsă de participarea mare dar și de modul în care persoanele s-au bucurat de spectacolul festivalului Electric Castle.

“În primul weekend al festivalului participarea a fost peste așteptări. Am fost impresionați de modul în care au primit oamenii evenimentul. Vorbim de o prezență mare: vineri au fost  13.000 de participanți, sâmbătă au venit 25.000 de participanți iar ieri au fost 18.000 de participanți, din străinătate 1000 de participanți. Din participanții străini, cei mai mulți au venit din Olanda, Belgia, Franța, Germania. Cel mai în vârstă participant la Bonțida are 72 de ani și este venit din Olanda, iar cel mai tânăr participant a fost o fetiță de 2 luni. Participanții au fost din toată țara, dar se păstrează reprezentarea tipic geografică a Electric Castle cu o prezență masivă a persoanelor din Cluj, orașelor din împrejurimi și București și a orașelor mari din țară precum Oradea, Timișoara, Iași și Constanța.”

Aceasta a ținut să menționeze artiștii cei mai în vogă din cadrul weekendu-lui de la Bonțida:

“Dintre artiștii pe care i-am adus la Bonțida, HVOB și Sigma au „rupt”. La concertele lor au participat mii de oameni, care nu s-au oprit din dans 3 ore. A fost o explozie de vibrații, de muzică live și cred că toată lumea s-a simțit bine, iar pentru noi din  punct de vedere  emoțional a fost ceva incredibil ca după aproape doi ani, acest lucru pe care știm să-l facem cel mai bine se realizează din nou, iar lumea trăiește experiența și se bucură din nou.”

Electric Castle Special continuă de astăzi până în 15 august la…Cluj-Napoca, programul concertelor e AICI și  a dezbaterilor AICI

Photo Thomas Poledna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.