Londra, Amsterdam, Copenhaga, Chișinău sau București sunt câteva dintre orașele din care, în urmă cu câteva zile, un număr de 30 de tineri au pornit pe bicicletă înspre Electric Castle Festival. Toți au ales această cale de a ajunge la festival în speranța că vor reuși să promoveze ciclismul ca o alternativă non poluantă de a călători, o excelentă oportunitate de a vizita locuri noi și de a-ți face prieteni. 

Este al doilea an consecutiv în care festivalul a lansat provocarea de a călători până la Bonțida cu bicicleta, parte din programul mai amplu de promovare a ecologismului în rândul zecilor de mii de participanți, ECO Challenge.

eco ambasadori EC

O parte dintre bicicliștii din țară și străinătate se vor întâlni miercuri, la Băile Felix, de unde vor porni spre Cluj Napoca. Conduși de Lucian Mândruță, personalitate media care promovează de mulți ani ciclismul, se vor opri la Cluj, unde întregul grup de 30 de ambasadori se reunește.

Toți eco-ambasadorii vor pleca de la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj Napoca, joi, 14 iulie, ora 10:00 spre Bonțida, invitația de a-i însoți fiind lansată oricărei persoane aflate în oraș care are o bicicletă și își dorește să ajungă la castel ca un adevărat eco-cavaler.

eco ambasadori internationali

Toți cei 30 de Eco-ambasadori înscriși în program vor beneficia din partea organizatorilor de intrare gratuită la festival. Pe tot parcursul evenimentului, ECO Challenge continuă, oferindu-le participanților șansa de a-și aduce contribuția la protejarea mediului și de a câștiga premii importante oferite de sponsori.

La ECO-point se vor derula activități precum jocuri interactive pe tematică de mediu, întreceri pe instalația de biciclete sau încărcarea telefoanelor mobile cu energie verde produsă prin pedalare. Noutatea ediției sunt proiecțiile de documentare cu tematică ecologică ce vor avea loc în fiecare zi, în premium camping.

Eco-ambasadori-ontheroad

Music drives change continuă și în acest an, implicând artiștii prezenți în festival în activități ecologice și la transmiterea mesajelor către cât mai mulți fani.

De asemenea, nu uitați că anul acesta Electric Castle are și ziua 0, deci sunteți așteptați la castel încă de miercuri, 13 iulie.

ELECTRIC CASTLE 2016 înseamnă:

Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, Dirtyphonics, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver și alți zeci de artiști ce vor evolua pe cele opt scene din festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.