3 mai 2016

Occupy Yourself, spectacol despre cauzele dependenţelor la Zug.zone

By In Actualitate, Spectacol

Trupa Váróterem Projekt va prezenta două spectacole în luna mai.

Primul, intitulat Occupy Yourself, analizează cauzele dependențelor încercând să definească conceptul de dependență și va avea loc în data de 20 mai, de la ora 20. Pe 24 mai, tot de la ora 20, va avea loc spectacolul Marți. Trupa vă invită la o cină specială, unde poate vom fi martori la secrete ciudate, iar atmosfera de sărbătoare de-a lungul spectacolului va fi asigurată de sunetele de balenă și de stomac, pe care, evident, spectatorii nu le vor auzi. Spectacolul Occupy Yourself va fi supratitrat în limba română, iar spectacolul Marți se va juca cu traducere simultană la căști.

ZUG

Pe 12 mai, de la ora 21 va avea loc un eveniment special la ZUG.zone: concertul lui Fluidian. Fluidian (Emil Gherasim, 1973) este un ghitarist ardelean, compozitor de opere acustice și electronice, de muzică de film și de teatru. Se ocupă și cu improvizație live, cu soundpainting și acompaniamentul spectacolelor vizuale.

Nu rămânem fără oaspeți nici în luna mai, astfel în data de 16 mai, începând cu ora 19, va avea loc spectacolul trupei Shoshin, intitulat Fragmente dintr-o amintire distantă, având ca regizor pe Köllő Csongor. Este un spectacol care folosește acțiune, text, muzică, dansuri. Puse într-o anumită ordine, diferitele fragmente întrețesute în spectacol pot da naștere chiar și unei povești.

Și în luna aceasta continuă șirul programelor permanente. Va avea loc a patra oară cel mai nou program ZUG.zone: Acting Jam, care este de fapt un exercițiu de actorie bazat pe improvizație și pe viața reală, program organizat de Váróterem Projekt împreună cu Festivalul SPOT. Acting Jam va avea loc în 11 aprilie, de la ora 19. Organizatorii vă invită cu drag în fiecare luni la JamZug respectiv la Cineclubul Lugosi Béla. JamZug este un atelier de muzică bazat pe improvizație, unde artiștii au oportunitatea de a se inspira și provoca reciproc. Cineclubul Lugosi Béla va prezenta filmul lui Ermanno Olmi L’albero degli zoccoli (1978) în data de 16 mai.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.