Câştigătorul invitaţiei la concertul Dominic Miller

Actualitate

Clujulcultural.ro şi Asociaţia Fapte te trimite la concertul lui Dominic Miller, chitarist și colaborator al lui Sting încă din 1990.

Concertul este SOLD OUT!

Câştigătorul invitaţiei de două persoane este Andrei, pe care îl rugăm să confirme invitaţia pe mailul primit de la organizatori.

 

Dominic Miller 23 aprilie

 

Dominic Miller, cel care a compus numeroase piese cunoscute la nivel internațional, printre care „Shape of my Heart”, cântă împreună cu  percuționistul Miles Bould în cadrul Jazz in the Street, în 23 aprilie.

Concertul va avea loc în curtea Muzeului de Artă din Cluj şi va marca închiderea Jazz in the Street, eveniment care își propune să redescopere spații și să le pună în valoare, să aducă artiștii stradali mai aproape de publicul larg și să contribuie la creșterea notorietății artei practicate de aceștia, fie că e vorba de muzică, performance-uri, teatru, mimă sau alte forme de manifestare artistică.

 

Jazz in the Street este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Parteneri: BCR, Staropramen.

Dominic Miller 23 aprilie

 Despre Dominic Miller și Miles Bould

Dominic Miller s-a născut în 1960 în Buenos Aires. Și-a petrecut primii 10 ani în Argentina, după care s-a mutat cu familia în America de Nord. De-a lungul carierei, a lucrat cu Phil Collins la albumul …But Seriously și a fost chitarist în toate albumele și turneele lui Sting încă din 1990. Miller a compus împreună cu Sting multe piese cunoscute în toată lumea, printre care și „Shape of My Heart„. A colaborat cu alți artiști celebri precum Peter Gabriel, Phil Collins, Bryan Adams, Rod Stewart și Luciano Pavarotti.

Miles Bould este percuționist, compozitor și producător. El a fost înconjurat de muzica jazz din copilărie, iar cariera lui a început încă de la vârsta de 16 ani. A lucrat cu artiști precum Sting, Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Kylie Minogue, Beyoncé și alții.

 

Multumim tuturor de participare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *