21 iulie 2013

18.000 de persoane în a treia zi, la Festivalul Peninsula

By In Actualitate, Muzica

Cea de a treia zi a Festivalului Peninsula cu numărul 11, sâmbătă, s-a dovedit a fi un real succes, cu 18.000 de petrecăreţi prezenţi la concerte precum Ska-P, Modestep sau la evenimentul electro a lui Pete Tong, au transmis oficial organizatorii.
Ziua de sâmbătă a început cu favoriţii genului metal – pe Scena Mare au urcat Coma şi pe Kiss Terrace, Subscribe – după care, tot pe Scena Mare, au răsunat 32 din cele mai cunoscute piese de punk inventate vreodată, interpretate de Marky Ramone’s Blitzkrieg. Seara a culminat cu o petrecere nebună de care s-au făcut responsabili başcii de la Ska –P – ei au revenit la Peninsula, după o pauză de doi ani, cu umor, dar şi cu mesaje serioase, spre bucuria fanilor care s-au dezlănţuit în faţa scenei.

Pe Kiss Terrace au revenit cei de la N.O.H.A., urmaţi de cea mai populară trupă de dubstep din lume, Modestep, care a dictat un tempo infernal petrecăreţilor. La  Freedom Music Arena a mixat până în zori de zi legenda muzicii house, britanicul Pete Tong.

Duminică a avut loc ultima zi a festivalului Peninsula-Felsziget, ediţia nr. 11dar prima ţinută la Cluj-Napoca.

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 în Cluj-Napoca, în Pădurea Făget, pe Valea Gârbăului,  cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.